Ana SayfaKimdirDerya Köroğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Derya Köroğlu Kimdir?

Türk şarkıcı olan Derya Köroğlu Kimdir? Derya Köroğlu kaç yaşında ? Derya Köroğlu diziler nelerdir? Derya Köroğlu filmleri nelerdir? Derya Köroğlu aslen nereli? Derya Köroğlu hangi burç? Derya Köroğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

30 Kasım Doğumlu Ünlüler

Derya Köroğlu Kaç Yaşında? Derya Köroğlu Aslen Nereli? Derya Köroğlu Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Derya Köroğlu, 30 Kasım 1955 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur.

Yay Burcu Ünlüler

Derya Köroğlu Kimdir?

Başarılı sanatçı Derya Köroğlu, 30 Kasım 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur. Derya Mustafa Köroğlu,  İlkokulu Ankara Alparslan İlkokulu’nda, ortaokulu Ankara Cumhuriyet Lisesi’nde ve liseyi Ankara Fen Lisesi’nde tamamladı. 1979 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 1983 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. 1984 yılına kadar Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde asistan olarak çalıştı. 1985 yılında İstanbul’a yerleşti ve bilgisayar yazılım sektöründe Teleteknik ve TESS şirketlerinin yazılım yöneticiliğini yaptı. 1995 yılına kadar AnaBritannica, Temel Britannica ansiklopedileri ve İletişim Yayınları için çeşitli veri tabanı uygulamaları yazdı. Ortaokul yıllarında başladığı müzik hayatı lise ve üniversite yıllarında da sürdü. 1977 yılında Selim Atakan ve Zerrin Atakan ile kurdukları Yeni Türkü grubu bünyesinde çıkan Buğdayın Türküsü adlı ilk albümleri yanı sıra daha sonraki Yeni Türkü albümlerinde solo vokal, gitar, bağlama ve vurmalı çalgılar gibi sazlarda yer aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler