Ana SayfaÜnlüler“Derin Dekolteler Hande Ataizi'yi Kurtaramadı”

İlgili Postlar

“Derin Dekolteler Hande Ataizi’yi Kurtaramadı”

Bugüne kadar ekranların dikkat çeken isimlerinden birisi olan Hande Ataizi, zor bir süreçten geçiyor. İddialı programlarıyla ekranlara gelmesine rağmen düşük reytingler nedeniyle programı devam edemeyen Hande Ataizi, son olarak Sony Channel’da başladığı programına da veda etmek durunda kaldı. Konuyla ilgili elde edilen bilgilere göre Sony Channel yöneticileri tarafından alınan karar sonrasında Hande Ataizi’yle adlı programın yayın hayatına son verildi.

RTÜK’ten Ceza Almıştı

Evlendirme programlarına yönelik RTÜK tarafından verilen cezadan Hande Ataizi’nin programı da etkilenmişti. Yaşanan zorlu süreç sonrasında Sony Channel’da yayınlanmaya başlayan program burada da isteneni veremedi. Konuyla ilgili en dikkat çeken eleştiri ise gazeteci Mesut Yar’dan geldi. Gazetedeki köşesinde konuyla ilgili değerlendirme yapan Mesut Yar, “Ekran yöneticileri risk almayıp programı yayından kaldırdılar” dedi.

Sony Channel İlk Yerli Yapımda Başarısız Oldu

Bugüne kadar yerli yapımlara yer vermeyen Sony Channel, Hande Ataizi ile birlikte bu konuda bir ilki gerçekleştirdi. Hande Ataizi’yle adı verilen program gündüz kuşağında yayınlanmaya başlarken, RTÜK cezası sonrasında programda format değişikliğine gidilmişti. Fakat bu süreç yöneticiler için zorlu bir dönemi başlattığı gibi programın da yayın hayatı çok uzun sürmedi. Programın yayından kaldırılması sonrasında ise en çok konuşulan Hande Ataizi ve programda tercih ettiği derin dekolteler oldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı derin dekoltelerin programı ve Hande Ataizi’yi kurtaramadığı noktasına değinirken, Hande Ataizi bu konulara dair herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler