Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'den Koğuş Arkadaşlarına sürpriz!

İlgili Postlar

Deniz Seki’den Koğuş Arkadaşlarına sürpriz!

 

Deniz Seki 2014’te ‘uyuşturucu ticaretine yardım etmek’ suçundan cezaevine girmişdi.  2.5 sene hapis yatan ünlü şarkıcı, zor günler geçirmişti. Hapishane günleri çok konuşulmuş olup, hayranlarını çok üzmüştü.  Haziran 2017’de ise özgürlüğüne kavuşan ünlü şarkıcı şu sıralar ise konserden konsere koşuyor. Cezaevinde yattığı sürede iyi arkadaşlıklar kuran Deniz Seki, koğuş arkadaşlarını unutmadı. Onlara bir sürpriz yaptı. İşte detaylar…

Deniz Seki ödül aldı! İlk tebrik Bayhan’dan geldi…

Deniz Seki 20 Kilo Verdi…

Çocukluk arkadaşı Faruk Salman’dan geçen aylarda ayrılan Deniz Seki, kalbini Seda Sayan’ın eski aşkı galerici Murat Karabova’ya kaptırdı iddiaları ile son dönemde çok konuşulmuştu. Popçu Deniz Seki, cezaevin de sıkıntılı yaşamından dolayı çok kilo almıştı. Kiloları ile başı dertte olan güzel oyuncu, 90 kiloya çıkınca 20 Şubat’ta mide küçültme ameliyatı olmuştu. Beraberin de sıkı bir spor yaparak, 2.5 ay gibi kısa bir süre içinde 20 kilo veren şarkıcının kıyafetleri üzerine olmaz oldu. Bir çare arayışı içinde olan Deniz Seki bakın ne yaptı?

Deniz Seki Kimdir?

Deniz Seki Koğuş Arkadaşlarını Unutmadı!

Deniz Seki, Gardırobunu yenilemeye karar verdi. Kiloluyken giydiği tüm kıyafetleri Haziran 2017’de çıktığı Bakırköy Kadın Tutukevi’nde yatan koğuş arkadaşlarına göndermeye karar verdi. Bu durum ise koğuş arkadaşlarını çok mutlu etti. Sosyal medyada çok konuşulan bu durum, Deniz Seki birlikte vakit geçirdiği koğuş arkadaşlarını unutmadı dedirtti. Takipçileri tarafından tam not alan güzel şarkıcı, yeni şarkılarıyla ekrana gelmek için çalışmalara başladı bile.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler