Ana SayfaDedikoduDeniz Seki Yeni Yaşamının 8. Gününde Girne'de Sahne Aldı!

İlgili Postlar

Deniz Seki Yeni Yaşamının 8. Gününde Girne’de Sahne Aldı!

Deniz Seki Yeni Yaşamının 8. Gününde Girne’de Sahne Aldı!

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları sebebi ile operasyon geçiren Deniz Seki, yeni yaşamının 8. gününde Grand Pasha Girne’de sahne aldı. Aşk şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti çeken Seki, kendi şarkılarının dışında Ahmet Kaya’nın “Nereden Bileceksin” şarkısını seslendirdi. Şarkı bitiminde büyük alkış alan sanatçı, yeni albümünde “Nereden Bileceksin” şarkısının da yer alacağının müjdesini verdi.

8 Günde 7 Kilo Verdi

Son günlerde çıkan bazı haberlere tepki gösteren bulunan Seki “Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. Ameliyat olmak için kilo aldı demek büyük yanlış olur. Metabolik sendrom olduğum ve sağlığımla ilgili endişelerim olduğu için 4 aylık bir araştırma sonucu ameliyat oldum” dedi. Hem bütün hazımsızlıklardan hem de yıllardır taşıdığı bütün yüklerden kurtulmak adına bu operasyonu geçirdiğini söyleyen şarkıcı, sağlıklı bir şekilde 8 günde 7 kilo verdiğini açıkladı.

Popstar’da 15 yıl sonra tekrar jüri koltuğuna oturacak olmanın heyecanını yaşayan Deniz Seki, aynı zamanda yeni albüm hazırlığı içinde olduğunu da belirtti. Seyhan Müzik’ten çıkan olan albümün aranjörlüğünü ise İskender Paydaş yapıyor.Deniz Seki konser öncesi yaptığı basın sohbetinde “Yeni bir aşk var mı” sorusuna “Deniz Seki şuan kendiyle bozmuş durumda. Aşka meşke ayıracak vaktim yok. Ama midem boş, yakında kalbimi de doldurabilirim. Kısmet bu işler, aşk gelecektir elbet, zamanı var” diye  cevap verdi.

“Bütün Küsler Barışsın”

Son zamanlarda birbirine yasak koyan ünlülerle ilgili sorul sorulan Deniz Seki “Birbirimizi kucaklayarak, öpe koklaya işimizi yapmalıyız. Herkes kendi gemisinin kaptanı. Herkesin yolu ayrı. Küslükler olabilir ama bunu kendi içimizde halledebiliriz. Sizin aracılığınızla birine bir şey söylemek benim prensibime aykırı. Bütün küsler inşallah bir gün barışır. Ölümlü dünya, 3 günlük dünya ne gerek var bunlara” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler