Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki, "Hakkım zehir zıkkım olsun" diyen eski nişanlısına yanıt verdi!

İlgili Postlar

Deniz Seki, “Hakkım zehir zıkkım olsun” diyen eski nişanlısına yanıt verdi!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, kendisine ağır sözler eden eski nişanlısı Faruk Salman’a yanıt verdi. Seki, “Hakkım zehir zıkkım olsun.” diyen eski nişanlısına ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Faruk Salman’dan Deniz Seki hakkında olay açıklama: Damdan dama konan biri!

Faruk Salman’dan Deniz Seki’ye şok bombardıman: Hakkım zehir zıkkım olsun!

Deniz Seki’nin eski nişanlısı iş adamı Faruk Salman, geçtiğimiz günlerde Deniz Seki hakkında inanılmaz sözler söylemişti. Bomba açıklamalarda bulunan Salman, Deniz Seki için “Emeğim hakkım haram zıkkım olsun. Kalbim de, beynim de bitmişti. Allah’ım beni kurtarmış şükürler olsun. Damdan dama konan iki haftada iki kişiyle olması bunlardan dolayı ilişkimiz bitti. Üç buçuk senedir ev kirasını ve ev kredisini ödüyordum. Geçen ay son verdim, artık ödemiyorum. Deniz Seki beni hala arıyor. Çıkan olaylardan sonra engelledim. Oğlumun telefonuna, “Ben seviyorum o benim eşim olacak.” dedi.” şeklinde iddialarda bulunmuştu.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki’den Faruk Salman’a yanıt

Faruk Salman’ın şok etkisi yaratan açıklamalarının ardından gözler Deniz eki’ye çevrilmişti. O günden bu yana sessizliğini koruyan ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Basın mensuplarının Faruk Salman’ın ismini anması ile öksürmeye başlayan Seki, “Bakın öksürük tuttu” dedi. Sevilen şarkıcı Deniz Seki, muhabirlerin ısrarla sorduğu”Eski nişanlınız size hakkını helal etmiyormuş” sorusuna ise “Ben herkese hakkımı helal ediyorum.” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler