Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki, annesi için dua istedi!

İlgili Postlar

Deniz Seki, annesi için dua istedi!

Tahliyesinin ardından özgürlüğü yaşayan ünlü şarkıcı Deniz Seki, daha önceden de iki defa ameliyat olan annesi için sevenlerinden dua istedi. Seki, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile de duygulandırdı. detaylar haberimizde…

[irp]

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, tahliye olmasını ardından takipçileri tarafından sürekli gözlemleniyor. Seki’nin son zamanlarda sık sık hastaneye gittiğini fark eden takipçileri nedenini merak edince, Deniz Seki’den bir açıklama geldi.

[irp]

Deniz Seki’nin hastaneye gitmesinin nedeni ne?

Deniz Seki, sosyal medya hesabından annesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak altına “Merak eden herkese teşekkür ederim. Benim için değil annem için hastaneye gidip geliyoruz. Annemin ameliyat olması gerekiyor. Ama biliyorsunuz ben yokken 2 defa büyük ameliyat geçirdi şimdi onunla ilgileniyorum. Analı kızlı baş başa vakit geçiriyoruz. Allah başta benim annem olmak üzere tüm annelere sağlık ve uzun ömürler versin. Anneciğime güzel dualarınızı yollarsanız çok mutlu olurum.” diye açıklama yaptı.

[irp]

Annesiyle ilgileniyor

Annesinin sağlığı için sevenlerinden dua isteyen Deniz Seki, tahliyesinin ardından zamanının çoğunu annesi ile bizzat ilgilenerek geçiriyor.

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler