Ana SayfaKimdirDeniz Gül Demirbilek Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Gül Demirbilek Kimdir?

Türk oyuncu ve psikolog olan Deniz Gül Demirbilek Kimdir? Deniz Gül Demirbilek kaç yaşında ? Deniz Gül Demirbilek diziler nelerdir? Deniz Gül Demirbilek filmleri nelerdir? Deniz Gül Demirbilek aslen nereli? Deniz Gül Demirbilek hangi burç? Deniz Gül Demirbilek hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

1 Ocak Doğumlu Ünlüler

Deniz Gül Demirbilek Kaç Yaşında? Deniz Gül Demirbilek Aslen Nereli? Deniz Gül Demirbilek Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Deniz Gül Demirbilek, 1 ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Deniz Gül Demirbilek Kimdir?

Türk oyuncu ve psikolog olan Deniz Gül, Dizi filmlerin sevilen yüzü haline gelmiştir. İşleri dolayısıyla ara verdiği setlere dönmek için görüşmelere başlayan Deniz Gül Demirbilek, asıl mesleği Psikologdur. Oyunculuk yanında psikolog olarak da görev yapan Deniz Gül Demirbilek, setlerden uzak kalamamaya çaba gösterirken hemde hastalarına yetişebilen bir insandır. ilkokul ve ortaokulu İstanbul da bitiren başarılı oyuncu Psikolog’dan mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden dersler almıştır. Şimdilerde ise tiyatrolarda oynayıp kendini geliştirmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler