Ana SayfaDedikoduDeniz Gençay'dan bomba itiraf. Sevgilisi Asena ile aldatmış!

İlgili Postlar

Deniz Gençay’dan bomba itiraf. Sevgilisi Asena ile aldatmış!

Şarkıcı Deniz Gençay, konuk olarak katıldığı programda bomba gibi bir itirafta bulundu. Gençay, eski sevgilisi Hasan Dere’nin kendisini ünlü oryantal Asena ile aldattığını açıkladı. Bu ilişkinin mimarının da Semiha Yankı olduğunu iddia eden Gençay, büyük ses getirdi. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katılan şarkıcı Deniz Gençay, eski sevgilisi Hasan Dere’nin kendisini ünlü oryantal Asena ile aldattığını iddia etti. Gençay, Asena ve Hasan Dere ilişkisinin mimarının da Semiha Yankı olduğunu iddialarına ekledi. Gençay, “Bizim kırgınlık dönemimizde  Semiha Yankı  Asena’ya sevgilimin telefonunu vermiş” diye konuştu.

Semiha Yankı, Deniz Gençay’ın iddiaları karşısında programın canlı yayınına bağlandı. Yankı, konuşması sırasında Gençay’ın lafa görmesine çok öfkelendi ve “O kadın susmayacaksa ben kapatayım benim muhattabım Deniz Gençay değil. Hasan 1 yıl mücadele verdi ayrılmak için bunların ilişkisi olmazdı. Evliliğin sebebinin bozulması Deniz’dir.” dedi. Deniz Gençay, Semiha Yankı’nın bu sözleri karşısında çok sinirlendi.

Deniz Gençay’ın çok kıskanç bir kadın olduğunu söyleyen Semiha Yankı, “Zampara olduğunu biliyordun niye bırakmadın?” diye sordu. Gençay, Semiha Yankı’nın bu sorusuna “Ben çok aşıktım” diye yanıt vererek kendini savundu.

Eski sevgilisi Hasan Dere’nin kendisini defalarca aldattığını iddia eden ünlü şarkıcı Deniz Gençay, Hasan Dere’nin ilişkileri sırasında kendisine maddi ve manevi zorluk yaşattığını iddialarına ekledi. Gençay’ın iddialarına Asena’nın ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Asena kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler