Ana SayfaKimdirDeniz Durmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Durmaz Kimdir?

Türk oyuncu olan Deniz Durmaz Kimdir? Deniz Durmaz kaç yaşında ? Deniz Durmaz aldığı roller nelerdir? Deniz Durmaz aslen nereli? Deniz Durmaz hangi burç? Deniz Durmaz hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

12 Mayıs Doğumlu Ünlüler

Deniz Durmaz Kaç Yaşında? Deniz Durmaz Aslen Nereli? Deniz Durmaz Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Deniz Durmaz, 12 Mayıs 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur.

Boğa Burcu Ünlüler

Deniz Durmaz Kimdir?

Başarılı oyuncu Deniz Durmaz, 12 Mayıs 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur. Trt 1 de yayınlanacak olan Şampiyon Dizisine Özlem Deniz Durmaz, Eylül karakterine hayat vermektedir. dını Sen Koy dizisinde Azize karakteri ile seyirci karşısına çıkan Özlem Deniz Durmaz şimdiler de Şampiyon dizisinde Eylül olarak seyirci karşısına çıkmıştır. Adını Sen Koy dizisinde Azize karakterine hayat veren genç oyuncu, Deniz Yıldızı dizisinde Esra karakterine hayat vermişti. Rol aldığı bir diğer dizide Karagül orada Nazlı olarak seyirci karşısına çıkan Özlem Deniz Durmaz şimdiler de ise, Trt 1 de yeni başlayacak olan Şampiyon dizisinde Eylül karakterini canlandıracak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler