Ana SayfaKimdirDeniz Arcak Kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Arcak Kimdir?

Ekranın sevilen sesleri arasında yer alan Deniz Arcak Kimdir? Deniz Arcak Nerede Doğdu? Aslen Nerelidir? Deniz Arcak Hangi Burç? Deniz Arcak’ın Albümleri Neler? Deniz Arcak’ın Rol Aldığı Dizi Ve Fimler Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Deniz Arcak Nerede Doğdu? Aslen Nerelidir? Deniz Arcak Hangi Burç?

Deniz Arcak 15 Temmuz 1968 tarihinde Ankara’nın Bahçelievler semtinde doğdu. Deniz Arcak Aslen Ankara’lıdır. Deniz Arcak Yengeç Burcudur.

Deniz Arcak Kimdir?

Ünlü şarkıcı ilköğrenimini Ulubatlı Hasan ilkokulunda ve Ayşe Abla ilkokulunda tamamlamıştır. Daha sonra TED Ankara Koleji’ni kazanan Arcak Ankara Çok Sesli Çocuk Korosu’na katılıp, hocası Muzaffer Arkan’dan beş sesli aryalar söyleyecek kadar profesyonel bir müzik eğitimi aldı. Deniz Arcak Üniversite eğitimi almadı. Fotoğrafa merak saran ünlü şarkıcı, bu alanda kendini geliştirmişti. Babası uluslararası bir şirketin hukuk müşaviri olunca ailesiyle İstanbul’a taşınmak zorunda kaldılar.

Deniz Arcak, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademi’sinin fotoğraf bölümüne, misafir öğrenci olarak girdi. İstanbul’da yaşamayı sürdüren şarkıcı fotoğrafçılık çalışmalarına ağırlık verdi. Daha sonra Şan bölümüne giren şarkıcı, mekanlarda sahne almaya başladı. Arkadaşlarıyla şehrin çeşitli yerlerinde deneysel tiyatro gösterileri sergiledi. Yarışma programları sundu. Bir dönem TRT’de seslendirme yaptı.

Deniz Arcak Altın Anten Yarışması’nda mansiyon aldığı zaman genelde Genesis, Eric Clapton, Beatles, Toto, Alan Parsons Project gibi ünlülerin şarkılarını dinlemekten zevk alıyordu. Deniz Arcak, 21 Eylül 2016 yılında Akgün Fırat ile evlenmiştir.

Deniz Arcak’ın Tiyatro Oyunları:

Bir İstanbul Masalı,

İlişkiler,

Hep Aynı Yaygara,

Gel de Çık İşin İçinden,

Kahramanlar Hep Erkek gibi

Deniz Arcak’ın Albümleri:

1993- Nerde?

1995- Beyaz Vadi

1996- Ha Bugün Ha Yarın

2004- Kıpır Kıpır

2010- Cesur

2013- Korkma (Single)

2014- Büyüyorum Seninle (Single)

Deniz Arcak’ın Film Ve Dizileri:

2011- Yalan Dünya

2008- Nerede Kalmıştık

2008- Anında Görüntü Show

2006- Kadın Severse

2005- Kapıları Açmak

2002- Koçum Benim

1995- Bardaki Şarkıcı

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler