Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya'dan Tuğba Özerk'in annesine: "Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?"

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’dan Tuğba Özerk’in annesine: “Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?”

Tuğba Özerk, sunuculuğunu yaptığı magazin programına telefon bağlantısı ile katılan annesine “Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?” diye soran Deniz Akkaya’ya dava açmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

Henüz dört ay önce büyük bir aşkla nikah masasına oturan, ancak sürpriz bir kararla boşanma haberini açıklayan Tuğba Özerk ve Altan Nuh olayında inanılmaz bir boyuta gelindi. Magazin gündemi boşanma kararının ardında yatan nedeni öğrenmeye çalışırken, Deniz Akkaya’nın Tuğba Özerk’in annesine yönelttiği soru olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Duymayan Kalmasın isimli magazin programının sunuculuğunu yapan Deniz Akkaya, programa telefon bağlantısı ile konuk olan Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani’ye “Günay Hanım, kızınızla sizin aranız bozukmuş. Şu anda sizin hattan alınmanızı istiyor. Siz kızınızın bir sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?” diye sordu. Akkaya’nın bu sorusu, Tuğba Özerk’i öfkeden çılgına döndürdü.

Canlı yayında annesine yönelttiği bu soru ile ilgili Sözcü’ye özel açıklamalar yapan Tuğba Özerk, Deniz Akkaya hakkında; “Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Canlı yayında anneme akıl almaz bir soru yöneltti. Neye uğradığını şaşırdı kadın. Telefonu kapattıktan sonra rahatsızlandı. Yıllardır şarkı söyleyen biri olarak magazini az çok biliyoruz. O önce kendi hayatına, geçmişine baksın. O kim oluyor ki bana laf söylesin. Eski eşimin yanında bir de Deniz Akkaya’ya dava açıyorum” diye konuştu.

Özerk’in annesi Günay Kapani, canlı yayında kendisine yöneltilen soru karşısında şoke oldu ve “Ne diyorsunuz siz?” dedi. Ancak, bu sırada hattan alındı.

Tuğba Özerk, canlı yayında Deniz Akkaya’ya, “Deniz, anneme söylediğin şey hiç hoş değildi. Ben sana böyle bir şey mi söyledim? Böyle bir şey mümkün mü?” diye çıkıştı. Akkaya ise, “Olayın gerçeğini senden dinleyelim” diyerek olayı toparlamaya çalıştı.

Tuğba Özerk kimdir?

Deniz Akkaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler