Ana SayfaKimdirDemirhan Demircioğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Demirhan Demircioğlu Kimdir?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni gençlik dizisi “İçimizdeki Ateş”in genç oyuncularından Demirhan Demircioğlu kimdir? Demirhan Demircioğlu kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu aslen nereli? Demirhan Demircioğlu hangi burç? Demirhan Demircioğlu dizileri neler? Demirhan Demircioğlu filmleri neler? Demirhan Demircioğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Demirhan Demircioğlu Kaç Yaşında? Demirhan Demircioğlu Aslen Nereli? Demirhan Demircioğlu Hangi Burç?

Demirhan Demircioğlu 1 Ocak 1999 senesinde İstanbul’da dünayaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Demirhan Demircioğlu, Oğlak burcudur.

Demirhan Demircioğlu Kimdir?

Demircioğlu Emre Ahlatlı menajerliğe kayıtlıdır. 23 yaşında olan genç oyuncunun PR çalışmaları Seda Altuner tarafından yürütülmektedir. olan Demirhan Demircioğlu ilk oyunculuk deneyimini Hekimoğlu dizisi ile yaşamıştır. Hekimoğlu dizisinde Kerem karakteri ile yer alan Demirhan Demircioğlu şimdi de İçimizdeki Ateş dizisinde Mert Karaman karakteri ile yer alacaktır.

İlk kamera karşısı deneyimini 2018 yılında yayınlanan Vakıfbank ve Fuse Tea reklam filmleri ile yaşayan Demirhan Demircioğlu 2020 de ise Timuçin Esen’in Hekimoğlu dizisinin bir bölümünde başrolde yer alarak hastalanan sporcu bir genç olan Kerem’e başarı ile hayat vermiştir

Demirhan Demircioğlu yüzmeyi, motor sporlarını ve seyahat etmeyi çok sevmektedir. Demirhan Demircioğlu tam bir hayvan severdir.

Demirhan Demircioğlu 1.80 m boyunda ve 72 kg ağırlığındadır.

Demirhan Demircioğlu Dizileri

  • 2022 – İçimizdeki Ateş
  • 2020 – Hekimoğlu
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler