Ana SayfaÜnlülerDemet Akbağ İle Çok Özel!

İlgili Postlar

Demet Akbağ İle Çok Özel!

Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı, Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini üstlendiği filmin baş rollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaştığı Hedefim Sensin sinema severler ile buluştu. Ünlü sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”ye “Hedefim Sensin” filminin başrol oyuncularından Demet Akbağ konuk oldu. İşte ünlü oyuncu Demet Akbağ ile çok özel…

Demet Akbağ, Şimdi De “Hafize” Oldu!

Surat asmak için hayat kısa…

Demet Akbağ,  son filmi “Hedefim Sensin”  başta olmak üzere birçok samimi itiraflarda bulundu. Demet Akbağ sürekli gülmesi hakkında yapılan yorumlar hakkında, Surat asmak için hayat kısa; mümkün olduğunca etrafınıza, özellikle sevdiğiniz işi yaparken birlikte çalıştığınız insanlara özel enerji vermek, gülmek lazım. Böyle özel günlerde komedi filmi yapıp da asık suratlı olmak olmaz şeklinde açıklık getirdi. Usta oyuncu Demet Akbağ, çocukluğunda çok fotoğrafı olduğunu söyleyerek bunu her yerde söylüyorum, belki seyirciler denk gelmiştir; rahmetli babam fotoğraf sanatçısı olduğu için mesleği gereği, siyah – beyazdan renkliye, her anımızın, her halimizin fotoğrafı vardır. Özellikle çocukluk fotoğraflarım çok fazla ki, benim kuşağımdan kimsenin bu kadar çok çocukluk fotoğrafı yoktur…

Demet Akbağ Kimdir?

Ben genel olarak çalıştığım iş arkadaşlarımla iyi anlaşırım, iyi anlaştığım insanlarla çalışmayı severim…

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, Ata demirer ile arasındaki uyuma dair özel açıklamalar yaptı: Bu her zaman olmaz. Ben genel olarak çalıştığım iş arkadaşlarımla iyi anlaşırım, iyi anlaştığım insanlarla çalışmayı severim. Çünkü benim için kulis önemli ama her zaman da olmayabilir… Yine arkadaş kalırsınız, yine seviyeli bir iş çıkar ortaya, beraber çalışırken hiçbir sorun yaşamazsınız ama dostluklar bu kadar sağlam ve uzun süreli olmayabilir. Fakat Ata’yla bizim frekansımız başından beri çok iyi uyuştu, iş yapsak da yapmasak da zaten sürekli görüştüğümüz için o artık benim kardeşim gibi oldu. Onun tabiriyle ben de onun “Abuş”uyum.

Ata Demirer kimdir?

Anne olmanın en güzel yanı tarifsiz ve eşi benzeri olmayan bir sevgi olması…

Röportajın boşluk doldurma kısmında “Anne olmanın en güzel yanı… , en zor yanı da …?” sorusuna usta oyuncunun cevabı: Anne olmanın en güzel yanı tarifsiz ve eşi benzeri olmayan bir sevgi olması… Bu da yanında bir o kadar da endişe getiriyor, en zor yanı da o. Sevgi ne kadar büyükse endişeniz de o kadar büyük oluyor. Her zaman bu evham ve endişeyle yaşanmıyor, her endişenizi ona belli etmek istemiyorsunuz. Çünkü o da “annem üzülür, evhamlanır” düşüncesiyle hareket etmemeli, ilişkiyi bu duyguyla kurmamak lazım. Dolayısıyla hep içinize attığınız bir durum var.

Öyle uçan tozları kovalayan, o kadar hijyen peşinde koşan biri değilim…

Demet Akbağ evdeki halini anlatırken ise elinin lezzetinden bahsetmeyi ihmal etmedi. Derli, toplu ve düzenliyimdir. Öyle uçan tozları kovalayan, o kadar hijyen peşinde koşan biri değilim. Çok temizlik hastalığım yok ama düzen severim, aradığım şeyi yerinde bulmayı isterim. Her ev hanımı gibi, mutfağa girerim, fasulyemi pişiririm, yemeklerimi yaparım, elim lezzetlidir. Malum bizim ailenin asıl uzmanı kız kardeşimdir, ben de çoğunlukla ondan yardım alırım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler