Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın boşanma haberi sonrasında görüntülenen İbrahim Kutluay, neden mutluluktan uçuyor?

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın boşanma haberi sonrasında görüntülenen İbrahim Kutluay, neden mutluluktan uçuyor?

Demet Akalın’ın boşanma haberi sonrasında görüntülenen İbrahim Kutluay, neden mutluluktan uçuyor? Demet Şener ile boşanma sürecinde olan İbrahim Kutluay, neşeli halleri ile dikkat çekti. İbrahim Kutluay’ın mutluluktan havalara uçuran olay ne oldu? Son günlerde Demet Şener ile karşılıklı yaptıkları açıklamalar ile gündeme gelen İbrahim Kutluay, neden bu kadar çok neşelendi? İbrahim Kutluay’ın mutlu bir haber aldığını söylediği anlarda Demet Akalın’ın boşanma haberlerinin gündeme gelmiş olması kafaları karıştırdı. Detaylar haberimizde…

İşte Demet Akalın’ın evinden hacizle alınan eşyalar!

İbrahim Kutluay neden mutlu oldu?

Demet Şener ile olaylı bir boşanma süreci geçiren, son günlerde birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalar ile gündeme gelen İbrahim Kutluay, önceki akşam Nişantaşı’nda basın mensuplarının objektifine yansıdı. Ev yemekleri yediği restorandan çıkarken görüntülenen Kutluay’ın neşeli halleri dikkat çekti. Mutluluğunun nedeni sorulan İbrahim Kutluay, “İbrahim Bey çok neşelisiniz. Bunun sebebi nedir?” sorusuna, “Az önce arkadaşlarla yemek sırasında bir haber aldım. Bu beni çok mutlu etti.” şeklinde yanıt verdi.

İbrahim Kutluay Kimdir?

İbrahim Kutluay, Demet Akalın’ın boşanmasına mı sevindi?

İbrahim Kutluay’ın aldığı haber sonrasında mutlu olduğunu açıklaması, Demet Akalın’ın, eşi Okan Kurt ile boşanacağının haberlerinin gelmesi ile aynı zamanlara denk geldi. İbrahim Kutluay’ın mutlu olmasının nedeninin, Demet Akalın’ın haciz olayları yaşaması ve boşanması haberlerinin olduğu yorumları gündeme geldi.

Demet Akalın kimdir?

İbrahim Kutluay, son olarak Demet Şener hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Kutluay, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: Dava süre boyunca ağladılar. Sonra dava bitti. ‘Biz ne mutluyuz istediğimizi aldık’ dediler. Sonra bir baktık bambaşka şeyler yaşanıyor. Hayatları bir tiyatro olarak geçiyor. Duruşmada neyse duruşmanın dışında bambaşka bir şey ortaya çıkıyor. Mahkeme kararı ile alakası olmayan abuk sabuk şeyler yaşanıyor. Mahkemede verilen tekliflerden ödenen paralardan sonra hep 8-10 misli paralar isteniyor. Biz istiyoruz ki bir an önce bu iş bitsin. Dilekçelerde hep yazdık. ‘Çocuklara yazık oluyor’ dedik. Ne İbrahim ne de ben avukatı olarak çocuklar için bir tek açıklama yapmadık şimdiye kadar. Ben bunca zaman sonra ilk kez sizinle konuşuyorum. Çocuklar için hep sustuk. Ama karşı taraf hiç susmuyor sürekli tiyatro çeviriyor. İbrahim Kutluay’ın davayı sürdürmeye çalışması gibi bir durum yok. Bilakis bir an önce bitmesini istiyor. Demet Hanım’ın size yaptığı açıklamaları tamamen davayı etkilemek için. Sizler gerçeği bulmak istiyorsanız yapılan açıklamaların tam tersini düşünün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler