Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Murat Boz'a: Baba olmuşsun helal sana!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Murat Boz’a: Baba olmuşsun helal sana!

Demet Akalın’dan Murat Boz’a: Baba olmuşsun helal sana! Küçük Leyla’nın cansız bedeninin bulunması ile yaşadığı üzüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Murat Boz’a Demet Akalın’dan tebrik. Detaylar haberimizde…

Ünlülerden Leyla tepkisi! Sanat camiası isyan etti!

Murat Boz Leyla olayına isyan etti

Tüm Türkiye, günlerdir aranan küçük Leyla’nın cansız bedenine ulaşılmasının acısını yaşıyor. Herkesin tepki gösterdiği olaya ünlü dünyası da sessiz kalmadı. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, Leyla’dan gelen acı haberin ardından sosyal medya hesabından duygularını ifade ettiği bir paylaşım yaptı. Boz, paylaşımında “Bir çocuğu 4-5 gün boyunca aç bırakıp o halde dere kenarında ölüme terk eden sapkın zihniyetlerin toplumdan arındırılması lazım. Bu insan kırıntılarının idam edilmesi daha sonra yaşanabilecek böyle vahim olayların önüne geçilmesi açısından caydırıcı olacağını düşünüyorum.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Murat Boz kimdir?

Baba olmuşsun helal sana kuzum

Murat Boz’un duygusal paylaşımına Demet Akalın’dan destek geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Boz’un gönderisine “Çocuğu olmadan baba olmuşsun helal kuzum sana” şeklinde bir yanıt yazarak tebrik etti.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan Leyla paylaşımı

Demet Akalın da, Leyla’nın acı haberinin ardından sosyal medya hesabından “Ayrıntıları öğrenmek bile istemiyorum!!! Lanet olsun!! Allah bin belanızı versin! Ne diyim yaaa bir bebek daha gitti..” şeklinde tepki dolu bir paylaşım yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler