Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan kıyafetlerini eleştirenlere yanıt!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan kıyafetlerini eleştirenlere yanıt!

Demet Akalın’dan kıyafetlerini eleştirenlere yanıt! Sık sık giydiği kıyafetler ile magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Demet Akalın, eleştirilerden rahatsız oluyor mu? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın mayolu doğal halim dedi!

Demet Akalın on yıllık elbisesini giydi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sık sık kıyafetleri ve harcadığı para ile haber oluyor. Bodrum’da sevenleri ile bir araya gelen ve unutulmaz bir konsere imzasını atan Demet Akalın, konserinde giydiği kıyafet hakkında “Bu gece giydiğim elbisem 10 yıllık. Ütüledim giydim.” dedi.

Demet Akalın kimdir?

Benim için sıkıntı yok

Kıyafetleri ve kıyafetlerine harcadığı para ile haber olmaktan dolayı rahatsızlık duymadığını ifade eden Demet Akalın, “Benim için sıkıntı yok, istediğiniz kadar haber yapabilirsiniz.” diye konuştu.

Bana laf edenlerin hepsi mayo giymeye başladı

Demet Akalın, kendi kazandığı parayı yine kendisine harcadığını ifade ederek, kendisini bu konuda eleştirenlere yanıt verdi ve “Bana laf edenlerin hepsi mayo giymeye başladı, eskiden çok laf eden ablalar. Hepsi pahalı pahalı giyiniyor. Bence güzel de oluyor. Dün bir köşe yazarı bir moda yazısı yazmış, ‘Siz ne kadar kıyafetlerini beğenmeseniz de Demet Akalın tarzı var’ diye. Ben yıllardır aynı markayı giyiyordum. Ben de dünya starlarının giydiği şeyleri giymeye dikkat ediyorum. Benim için sıkıntı yok, istediğiniz kadar haber yapabilirsiniz. Elbisem zaten eski bir elbise. Baksana ütüledim, mis. En az 10 senelik. Adamlar öyle bir yapıyor ki, 10 sene sonra bile modası geçmiyor. Takıyla, makyajla süslüyorum.” diye konuştu.

Eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı

Demet Akalın, son olarak eşi Okan Kurt’un haciz şoku yaşadığı iddiaları hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Akalın, haciz haberleri hakkında “Eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Beraber zor günler geçirdik. Adam hırsız değil arkadaşlar, sadece borçlu. Sağlam bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Ama şimdi iyiyim, iyiyiz.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Demet Akalın, yoğun konser maratonuna devam ediyor. Akalın, bu yılın yaz aylarında en çok sahne alan sanatçıları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler