Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Işın Karaca'yla birlikte rakiplerine karşı dayanışma pozu

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Işın Karaca’yla birlikte rakiplerine karşı dayanışma pozu

Demet Akalın, yakın dostu Işın Karaca ile birlikte genç şarkıcılar Aleyna Tilki ve Ece Seçkin’e karşı birlik oldu. Ünlü şarkıcı, güç birliği olarak yorumlanan pozu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. İşte detaylar…

Yemekte buluştular…

Her ikisi de birbirinden güçlü seslere sahip olan ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Işın Karaca, geçtiğimiz günlerde aileleri ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldiler.

“Ailecek”

Işın Karaca ile birlikte poz verip sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan sosyal medyanın en aktif kullanıcılarından Demet Akalın, paylaşımına “Ailecek” notunu düştü.

Rakiplere gönderme mi yaptı?

Demet Akalın’ın paylaşımının zamanlamasının yakın dostu Işın Karaca’nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Ece Seçkin ile atışmasının üzerine gelmesi, akıllara rakiplerine gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Bir süredir Aleyna Tilki ile polemik yaşayan Demet Akalın’ın bu paylaşımı, Aleyna Tilki ve Ece Seçkin’e gönderme yaptığı şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Akalın, geçtiğimiz haftalarda evlenen Işın Karaca’nın düğününe katılmamıştı. İkilinin arasının açıldığı düşünülürken, Demet Akalın’ın kızının hastalandığı öğrenilince durum anlaşılmıştı.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler