Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Asena Atalay İle İlgili Göndermeli Paylaşım

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Asena Atalay İle İlgili Göndermeli Paylaşım

Demet Akalın’dan Asena Atalay İle İlgili Çok Konuşulacak Göndermeli Paylaşım

Asena Atalay, sunuculuk yaptığı magazin programını bıraktığını açıkladı. Bunun üzerine yerine kim gelecek sorusunun yanıtı da çok geçmeden geldi. Asena Atalay’ın yerine Çağla Şikel’in geleceği magazin gündeminde konuşulurken Demet Akalın’dan Asena Atalay’a çok konuşulacak gönderme geldi.

“Verilen En Doğru Karar”

Asena Atalay’ın programa veda etmesinin kararının ardından sosyal medyayı sık sık görüşleri içinde kullanan Demet Akalın’dan bir gönderme geldi. Çağla Şikel’in programa başlayacak olmasına oldukça sevinen Demet Akalın, Instagram hesabından “Dünyanın alınmış en iyi kararı oh be pazarları kanal D magazini alacağız. Hayırlı olsun büyük kanala Çağla Şıkel yakışırdı” sözleri ile Asena Atalay’a göndermede bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda Demet Akalın’ın da içinde olduğu kavgaya ti’ye alarak sosyal medya hesabından “küsmeler” notu ile dalga geçen Asena Atalay ile bu sefer Demet Akalın dalga geçti. Şükran Ovalı ile de yakın arkadaş olan Demet Akalın, Asena Atalay ile iyice arasını açtı. Şükran Ovalı’yla yakın dost olarak bilinen Akalın bunun için Seren Serengil’le olan dostluğunu bitirmişti.

Demet Akalın’dan Asena Atalay İle İlgili Çok Konuşulacak Göndermeli Paylaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler