Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'a Büyük Ayıp! Seda Sayan Eski Sevgilisinin Klibini Okan Kurt'un Yanında...

İlgili Postlar

Demet Akalın’a Büyük Ayıp! Seda Sayan Eski Sevgilisinin Klibini Okan Kurt’un Yanında Yayınladı

Demet Akalın, Kocasının Yanında Eski Sevgilisinin Klibini Yayınlayan Seda Sayan’ı Programdan Sonra Anında Takipten Çıkardı

Seda Sayan’ın yeni programı bomba gibi başladı. Demet Akalın ve kocasını konuk olarak alan Seda Sayan, arkadaşı Demet Akaln’a büyük ayıp etti. Seda Sayan, Okan Kurt’un yanında Demet Akalın’ın eski sevgilisi olan İbrahim Kutluay’ın klibini yayınlayınca Demet Akalın program bittikten sonra Seda Sayan’ı anında takipten çıkarttı.

Demet Akalın Çok Bozuldu

Bilindiği üzere Seda Sayan yeni programa başladı. Show TV’de yayınlanan programa Demet Akalın ve Okan Kurt’u davet etti.Demet Akalın, büyük aşkı İbrahim Kutluay ile “Senin Anan Güzel mi?” şarkısında kamera karşısına geçmişti. İbrahim Kutluay, Demet Şener ile Demet Akalın’ı aldatınca ünlü şarkıcı çok zor dönemlerden geçmişti. Seda Sayan da Demet Akalın’ın biyografisini anlatan bir video da İbrahim Kutluay’ya yer verince ünlü popçu çok bozuldu.

Okan Kurt’un da yanında olması ünlü popçu Demet Akalın’ı dahada gerdi. O anda bir tepki vermeyen Demet Akalın’ın surat ifadesi değişti. Demet Akalın program biter bitmez Seda Sayan’ı sosyal medyadan takipten çıkarttı. Seda Sayan’ın bu yaptığı hareket sosyal medya da birçok kişi tarafından tepki almasını sağladı.

Demet Akalın'a Büyük Ayıp! Seda Sayan Eski Sevgilisinin Klibini Okan Kurt'un Yanında Yayınladı
Demet Akalın’a Büyük Ayıp! Seda Sayan Eski Sevgilisinin Klibini Okan Kurt’un Yanında Yayınladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler