Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın öfkeden deliye döndü: Allah senin binbir belanı versin!

İlgili Postlar

Demet Akalın öfkeden deliye döndü: Allah senin binbir belanı versin!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisine sosyal medya üzerinden “Gırtlağa kadar borç, çalış çalış” diye yazan takipçisine ateş püskürdü. Akalın, bu sözlere “Allah binbir belanı versin” diye yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Demet Akalın sezonun son konserini duyurdu

Bu yazı yoğun konser programı ile geçiren şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden Bodrum’da sezonun son konserini vereceğini duyurdu. Akalın, paylaşımının altına “Bugün sezonu kapatıyorum.” notunu yazdı.

[irp]

Koca batık, çalış çalış

Demet Akalın’ın bu paylaşımının altına bir takipçisi, “Eee gırtlağa kadar borç. Koca batık tabii. Çalış çalış” notunu yazdı. Bu yorum, ünlü şarkıcının öfkeden deliye dönmesine neden oldu.

[irp]

Allah binbir belanı versin tez zamanda!

Kendisine bu sözleri yazan sosyal medya kullanıcısına yine aynı paylaşımın altına yaptığı yorum ile yanıt veren Demet Akalın, “Aslında sana küfür ederdim. Zaten sen de onu bekliyorsun, farkındayım. Seyret bakalım, bizi dolandırmak isteyen kaç yıl yiyecek? Boş yere sevindin. Allah senin gibilerden korusun hepimizi ayy… Allah senin binbir belanı versin tez zamanda” yorumunu yazdı.

İşte o yorumlar…

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler