Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Kim Kardashian'a meydan okudu: Benim belim mi, onun beli mi?

İlgili Postlar

Demet Akalın, Kim Kardashian’a meydan okudu: Benim belim mi, onun beli mi?

Demet Akalın, Kim Kardashian’a meydan okudu: Benim belim mi, onun beli mi? Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian’a meydan okudu. Akalın, belinin Kim Kardashian’dan daha iyi olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde…

Canlı yayında bomba: Demet Akalın’ın kayınbiraderi gözaltına alındı!

Demet Akalın’dan unutulmaz bir konser daha

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Bayrampaşa bir otelin davetinde sahneye çıktı. Yaz aylarını yoğun konser maratonu ile geçiren Demet Akalın, her zaman olduğu gibi kendisini izlemeye gelen konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Tam anlamı ile müzik ziyafetine sahne olan geceye, Demet Akalın’ın şıklığı da damga vurdu. Demet Akalın, hem göze, hem kulağa hitap etti.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan, Kim Kardashian’a meydan okuma

Demet Akalın, konser öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi ve kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Akalın, “Zayıflamışsınız?” sorusuna “Gülşah (Saraçoğlu) bu korse işini iyi yapıyor. Kim Kardashian’ı koyun yanıma, onun beli mi, benim belim mi?” diyerek yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, yanıtı ile dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian’a meydan okudu.

Demet Akalın hakkında bomba iddia

Sevilen şarkıcı Demet Akalın, önceki gün bomba gibi bir iddia ile gündeme geldi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Ece Erken, Nihat Doğan ve Bircan Bali’nin yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli programda, Akalın’ın eşi Okan Kurt’un ağabeyinin evrakta sahtecilik suçundan gözaltına alındığı iddia edildi. Programın sunucularından Bircan Bali, “Okan Kurt aile şirketiyle çalışıyor ve şirkette şu an borçlardan dolayı çatırdamalar meydana geldi. Okan Kurt’un ağabeyi de evrakta sahtecilik suçundan gözaltına alındı. şeklinde bomba gibi bir iddiada bulundu. İddianın ardından gözler Demet Akalın’a çevrildi. Akalın, henüz konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler