Ana SayfaDedikoduDemet Akalın bu defa Monaco ‘da harcadığı para ile gündemde

İlgili Postlar

Demet Akalın bu defa Monaco ‘da harcadığı para ile gündemde

Yaptığı tatillerde harcadığı paralar ile sık sık gündeme gelen isi bu defa Monaco tatilinde kiraladığı araç ile gündemde… Geçtiğimiz gün Bodrum tatilini bitirerek kendini Monaco ‘ya atan isim Demet Akalın ‘dan yeni haberler var.  Havalimanında gazeteciler ile karşılaşan ünlü isim harcadığı paralar konusunda açıklamalarda bulunmuştu. Monaco ’ya gittiklerini söyleyen Akalın, Bodrum ’da bir loca için günlük 2500 lira ödediği iddiasına da yanıt vermiş ve “ Ben 2500 liraya yurtdışında tatil yaparım. Arkadaşımın mekanında ağırlandık, çıkarken de doğal olarak bahşiş bıraktık, o kadar. Parayı sokakta bulmuyorum. ” demişti. demet akalın havalimanı Fakat Monaco tatilinin daha ilk gününden ilginç bir haber geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti alışveriş amaçlı çıktıkları seyahatte, günlüğü 1500 Euro ’ya (yaklaşık 4 bin 800 TL) Lamborghini kiraladı. Hatta kiraladıkları aracın önünde ve içinde çekilmiş video ve fotoğrafları da instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi ünlü şarkıcı.  

Okyanus heryerde be guzelimmm ogreticem yazin sarkisini😎 @deryaulugg

DEMET AKALIN (@demetakalin) tarafından paylaşılan bir video ()

Monaco tatilinde deniz ve güneş keyfinden ziyade alışveriş yapan ikili instagram hesabı üzerinden gezilerinden bol bol kare paylaştı. Yaptığı alışverişte kendine bikini alan Akalın İstanbul mağazalarına da mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Aldığı bikinin fotoğrafını paylaşarak altına ‘’ Burada bikiniler naylon torbalarda satılmıyor, İstinye Park ‘ın dikkatine ‘’ dedi.  

Gordugun gibi burak bikini naylon torbayla degil kilifiyla satiliyo! Istinyepark in dikkatine👿 #louviton DEMET AKALIN (@demetakalin) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Hande Yener tartışmasında söz sırası Demet Akalın ‘da Son olarak Demet Akalın Hande Yener tartışmasında Yener ‘in açıklamaları gündeme damga vurmuştu. Müzik dünyasının iki ünlü isi arasında sular durulmuyor. Aralarında yaşanan gerginlikler nedeni ile Demet Akalın çok sert sözler sarf etmişti. Şimdiye kadar susan Hande Yener ise sessizliğini bozdu. Hande Yener, Demet Akalın’ın kızı Hira ‘nın resminin altına çirkin emoji ’li bir mesaj bıraktığı yönündeki haberlerle ilgili ilk kez konuştu. Mesajı kendisinin yazmadığını iddia eden sanatçı, “ Benim değil o bir kere…  Sosyal medya alanımı yöneten bir kadro var. Hakaret sözler içeren mesajlar bloklanıyor. Öyle bir saldırı ve hakaretler sonrası sosyal medyayı yöneten teknik ekip, bunu yapanlarla dalaşıp karşılık veriyor ve söz konusu emojiyle karşılık veriyor. O hakaretleri de saklıyorum. Mahkemeye vereceğim ” dedi. Olayın ardından Demet Akalın ’ın ağır ithamlarıyla karşılaşan Yener,  ” Benimde bir sabrım var. Bir gün öyle açıklamalar yaparım ki insanlar sokağa çıkamaz. Unutulan şeyleri hatırlatacağım. İşte o zaman o insanlar bakalım nasıl insan içine çıkacak ” sözleriyle meydan okudu. Bu açıklamalara henüz bir cevap vermeyen Demet Akalın ‘ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler