Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın da Las Vegas'taydı, saldırıdan ucuz kurtuldu!

İlgili Postlar

Demet Akalın da Las Vegas’taydı, saldırıdan ucuz kurtuldu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Las Vegas’ta konserde gerçekleşen ve 50 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıdan ucuz kurtuldu. Saldırıdan sadece birkaç saat önce orada olduğunu açıklayan Akalın, “Elim ayağım titredi. Birkaç saat önce oradaydım.” dedi. İşte detaylar…

Eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile birlikte çıktıkları Amerika tatilini sonlandırarak Türkiye’ye dönen ünlü şarkıcı Demet Akalın, tatilinin her anını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşıyordu.

Demet Akalın da Las Vegas’taydı

Demet Akalın’ı takip eden hayranları, Las Vegas’ta bir konserde gerçekleşen ve 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırının duyulmasının ardından büyük panik yaşadılar. Akalın, sosyal medya hesabından açıklama yaparak hayranlarının yüreklerine su serpti.

Saatler sonra gelen paylaşım rahatlattı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların sonuncusunda, Amerika tatilinin sonuna geldiklerini ve dönüş için hazırlık aşamasında olduklarını paylaşan Demet Akalın, saldırının gerçekleşmesinin ardından ilk paylaşımını olaydan saatler geçtikten sonra yapabildi.

İşte Demet Akalın’ın o paylaşımı: “Ben iyiyim uçaktayım ama ekip arkadaşlarım Vegas’ta kaldı. İnternet anca girdi uçakta. Korkunç, elim ayağım titredi. Birkaç saat önce oradaydım.”

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler