Ana SayfaDedikoduDemet Akalın boşanma dedikodularına ateş püskürdü: Bizde nazar var

İlgili Postlar

Demet Akalın boşanma dedikodularına ateş püskürdü: Bizde nazar var

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile aralarının bozulduğu ve boşanacakları dedikodularına son noktayı koydu. Akalın, boşanma dedikodularını yalanlayarak “Üzerimizde ağır nazar var, ayrılık yok.” dedi. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın ve Okan Kurt profil fotoğraflarını değiştirdi

Demet Akalın, sosyal medya hesabındaki profilinden eşi ile birlikte olan fotoğraflarını silmesi ile birlikte boşanma dedikodularının altını odun atmıştı. İddiaların asılsız olduğunu ifade eden Akalın ve eşi Okan Kurt, Whatsapp fotoğraflarını değiştirdi. Akalın, kızı Hira ile birlikte olan fotoğrafını kaldırıp eşi Okan Kurt ile olan bir fotoğrafını koyarken, Okan Kurt da Demet Akalın ile birlikte olan bir fotoğrafını profil fotoğrafı yaptı.

Demet Akalın’a haciz şoku

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt’a ait olduğu iddia edilen bir borç nedeni ile evine haciz gelmesi, ancak haciz belgelerinin sahte olması ile birlikte durdurulması gibi sorunlar ile uğraşmıştı.

Üstümde çok ağır nazar var

Önceki gün Palmarina Tren Beach’te sahne alan Demet Akalın, sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının kendisini beklediği mekan kapısına geldi ve “Arkadaşlar beni bugün es geçin, üstümde çok ağır nazar var.” dedi.

Demet Akalın, boşanma yok nazar var

Eşi Okan Kurt ile boşanacakları dedikoduları ile gündeme gelen Demet Akalın, profil fotoğraflarını değiştirerek boşanma dedikodularına son noktayı koymuş oldu. Akalın, geçirdiği zor günlerin üstesinden gelmeye çalışıyor.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler