Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Ateş Püskürdü: Senin elini kırarlar lan!

İlgili Postlar

Demet Akalın Ateş Püskürdü: Senin elini kırarlar lan!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, çocuklara çok hassas davranıyor ve çocukları seviyor. Ayrıca Demet Akalın, yardımseverliği ile tanınan sayılı ünlüler arasında, zira mağdur olan herkese elinden geldiğince yardım ediyor. Geçen gün Adana’da bir okulda öğretmen, öğrencisi “D” harfini yazamadığı için öğrencisinin parmağını kırmıştı. Bu kabul edilemez olaya karşın Demet Akalın, instagram hesabından o öğretmen için ağır sözler söyledi.

Adana’da öğrencisini döven ve parmağını kıran öğretmenin videosunu gören Demet Akalın, Twitter hesabından o videoyu paylaşarak o öğretmene ağır sözler söyledi.

Demet Akalın videonun altına “Senin elini kirarlar lan!!ondan sonra gel yok servisle okula gonder cocugu boyle ogretmenlerin elinemi!!ben olsam kirardim elini …” yazdı. Daha önceden de ülke gündemindeki bu şekilde kabul edilemez olaylara karşı tutumunu dile getiren Demet Akalın, bu tweetden sonra öğretmenlerin ataması ile ilgili bir tweeti retweetleyerek altına “Gercek ogretmenler atama bekliyo.. sonuna kadar destek” yazarak Adana’daki öğretmenin öğrencisinin elini kırması olayına yine tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler