Ana SayfaÜnlülerDeli Mi Ne Tutuklandı Mı?

İlgili Postlar

Deli Mi Ne Tutuklandı Mı?

Dün akşam Vodafone park arenada gerçekleşen Liverpool-Chelsea maçında olağanüstü bir olay gerçekleşti. Maç esnasında sahaya girip oyunun akışını durduran Deli Mi Ne isimli ünlü youtuber görevliler tarafından yakalanıp sahadan uzaklaştırıldı.

Dev Maç Dev Skandal!

deli mi ne tutuklandımı

Dün akşam Vodafone parkta 22.00 da gerçekleşen süper kupa maçı olan bu dev karşılaşmada maç esnasında sahaya atlayan Deli Mi Ne kanalının sahibi youtuber görevliler tarafından dışarı alınarak hem maçın işleyişini durdurdu hemde kendisini adlilyeye sevk ettirececk kaadar büyük bir suç işlemiş bu davranış ona ne kazandırdı bilemeyiz ama bir çok takipçi kaybettiği kesinleşti. Deli Mi Ne kanalı bu hareketin ardından çok hızlı bir şekilde takipçi sayısında düşüş yaşamaya başladı.

25 Kişi Gözaltında

Ayrıca dünkü maçın ardından 12 si yabancı olmak üzere 25 taraftar tutuklanırken, yabancı uyruklular yasaklı madde hırsızlık ve kural ihlalinden yakalnırken 13 Türk taraftarında karaborsa bilet sebebiyle yakalndığı belirlendi. Gerçek isminin Fester Abdü olduğu Deli Mi Ne kanalının sahibi maçta yaptığı hareketten sonra onu görüntülemeye çalışan 4 kişiyle birlikte yakalandığı ve ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

Deli Mi Ne Süper Kupa Maçında Sahaya Atladı 

Deli Mi Ne Tutuklandı Mı?

deli mi ne

Yakalanan kişiler arasında Unlost lakaplı Cantuğ özsoy, Furkan Yaman, Emre Durmuş gibi Youtuber’ler gözaltına alındı. Deli Mi Ne Festur Abdu beraber Unlost, Furkan Yaman, Emre Durmuş ve abisi Yasir Yılmaz gözaltına alındı.Deli Mi Ne kanalı sahibi Fester Abdü’nun gözaltına alınmasından sonra yanında maçı beraber izledikleri Unlost, Furkan Yaman, Emre Durmuş ve abisi Yasir Yılmaz’da gözaltına alındı. Beşiktaş Karakolundan götürülen ünlü Youtuber’ler hayatlarının şokunu yaşadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler