Ana SayfaKültür ve SanatDeğişim Başladı!

İlgili Postlar

Değişim Başladı!

Değişim Başlıyor!

Kanal D Ana Haber’in adı bu akşamdan itibaren ‘Buket Aydın’la Kanal D Haber’.

Tecrübeli haber spikeri Buket Aydın, bugünden itibaren (7 Mayıs Pazartesi) Kanal D Haber’de izleyici ile buluşacak. Gündemin önemli notlarının ve sıcak gelişmelerinin ekrana geleceği Kanal D Haber, hafta içi her gün saat 19.00’da ekranlara gelecek.

Kanal D Haber’ de yeni bir soluk

Buket Aydın’la Kanal D Haber, değişim sloganıyla yeni bir döneme başlıyor. Türkiye’de ve dünyada yaşanan günün en önemli gelişmelerini, yenilenen içeriği ve kurgusu ile izleyicilere aktaracak olan Kanal D Haber, Buket Aydın’ın sunumuyla farklılaşacak.

“değişim” sloganıyla Buket Aydın

Yıllardır NTV’de başarılı işlere imza atan Buket Aydın, artık Kanal D Ana Haber Bülteni’ni sunacak. Tecrübeli haber spikeri, reyting savaşı için, “Buraya müthiş bir ekiple gelen Ramazan Kurnaz’a güveniyorum. Reyting savaşları benim için yeni ama ekip, bu savaşların ustası olmuş” dedi. Aydın’la, habercilik serüvenini ve son dönemde aldığı ödülleri konuştuk.Buket Aydın’la Kanal D Haber, hem gündemi aktaracak, hem de gündem yaratacak.

“Her işe ruhunu katacaksın”

Haberciliğin kendisi için ne ifade ettiği sorulduğunda Buket Aydın, “Bir tutku. Bizim işi gerçekten sevmeyen, yapamaz. Ama bir kere alışan da kolay bırakamaz. Adrenalini yüksek bir meslek. Bilmek, herkesten önce öğrenmek ve hep daha iyisini hedeflemek, işin ruhunda var. Evde yemek yapacaksın diyelim ki, o gün kötüysen, ruh halin iyi değilse veya en basitinden yemek yapmak istemiyorsan, güzel olur mu? Asla olmaz. Her işe ruhunu katacaksın.” ifadelerini kullandı. Profesyonel yardım aldığını da dile getiren Buket Aydın, “Haber ekranında netliğe önem veririm. Kargaşadan uzak keskin çizgiler, insanların size değil habere odaklanmasını sağlar ki, bence bu iyidir. Saçlarımı topluyorum çünkü çok uzun.” dedi.

“Ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif edemem…”

Buket Aydın bu değişime ilişkin şunları söyledi: “İçimde gerçekten çok büyük bir heyecan var. Ama bu yeniliğin heyecanı… Ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif edemem. Aynı zamanda büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım.”

Buket Aydın’la Kanal D Haber hafta içi her gün saat 19.00’da Kanal D’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler