Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli’nin yeni aşkı kim?

İlgili Postlar

Defne Samyeli’nin yeni aşkı kim?

Sürekli gündemde yer almayı başaran ünlü güzel Defne Samyeli’nin adı bir kez daha aşk dedikoduları ile gündemde. Defne Samyeli’nin kiminle birlikte olduğu sosyetenin merak konusu oldu ve gündemde yerini aldı. Bu aşk dedikodusu adeta gündemde bomda etkisi yarattı. İşte Defne Samyeli’nin adının birlikte anıldığı o ünlü isim…

Geceye Defne Samyeli Ateşli Dansıyla Damga Vurdu

Defne Samyeli’nin yeni aşkı

Ünlü güzel Defne Samyeli’nin yeni şkı olduğu konuşulan oldukça tanıdık bir isim ve önemli bir iş adamı. Defne Samyeli ve Sadettin Saran’la ilgili aşk dedikoduları yıllar yıllar sonra yeniden alevlendiği konuşuluyor. Adı aşk dedikodularına karışan iki ünlü ismin geçtiğimiz haftalarda önemli bir davette birlikte boy gösterdikleri magazin haberleri için önemli bir detay oldu. Defne Samyeli ve geçtiğimiz yılın sonunda boşanan Sadettin Saran yıllar önce de şimdi olduğu gibi aşk yaşadıkları iddiasıyla gündemde yerini almış ama her iki taraf da haberleri yalanlamıştı.

Defne Samyeli ve Arkadaş Gibi Kızları

Dedikodular geçtiğimiz günlerde yeniden magazin gündemine geldi. Aşk iddialarına yol açan ise katıldıkları bir davette iki ünlü isim arasında dikkat çeken yakınlık. Defne Samyeli ve Saadettin Saran’ın davette uzun uzun sohbet ettikleri ve samimi sohbetleri.

İstanbullu Gelin’de rol almaya başlayan Defne Samyeli’nin mini eteği yürek hoplattı!

Gece boyunca koyu bir sohbete dalan ikilinin davete birlikte geldiği ve gecenin sonunda mekandan yine birlikte ayrıldığı söyleniyor.

Defne Samyeli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler