Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli, Cem Yılmaz'ın evinde mi sabahladı?

İlgili Postlar

Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın evinde mi sabahladı?

Son günlerde aşk yaşadıkları iddiaları gündeme gelen Cem Yılmaz Defne Samyeli, sonunda görüntülendi. Cem Yılmaz’ın evine konuk olan Defne Samyeli, sabaha kadar misafirlikteydi. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz, Eski Sınıf Arkadaşı Defne Samyeli’yi Markaja Aldı!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı görüntülendi

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, son günlerde aşk yaşamaya başladıkları iddiaları ile gündeme gelmişti. İddiaların ardından birbirlerini sosyal medyada takip etmeye başladıkları fark edilmişti. Ancak, her şey bir iddiadan ibaretti. Henüz, birlikte görüntülenememişlerdi. Sonunda beklenen oldu.

Cem Yılmaz kimdir?

Ozan Güven ve arkadaşı gitti, Defne Samyeli kaldı

Defne Samyeli, önceki gün akşam saatlerinde Cem Yılmaz’ın Levent’te oturduğu evine konuk oldu. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli bir süre baş başa vakit geçirdikten sonra eve Yılmaz’ın yakın dostu Ozan Güven ve yanında bir kız arkadaşı da geldi. Cem Yılmaz, gece yarısına yaklaşan saatlerde dışarıdan yemek siparişi verdi. Yemek sonrasında Ozan Güven ve arkadaşı evden ayrıldı. Ancak, Defne Samyeli Cem Yılmaz’a misafir olmaya devam etti.

Defne Samyeli kimdir?

Arabasını sakladı

Cem Yılmaz, basın mensuplarının Defne Samyeli’yi konuk ettiğini fark etmemesi için Samyeli’nin aracını evin garajına, kendi özel plakalı aracını da sokağa park etti.

Ne yaptıysa olmadı

Gazetecilerin evin çevresinde olmadığından emin olmak isteyen Cem Yılmaz, sabaha karşı birkaç defa gizlice dışarıyı kontrol etti. Defne Samyeli’nin görüntülenmesini engellemek için uzun uğraşlar veren Cem Yılmaz, yine de fark edilmekten kurtulamadı.

“Görüntü istemiyorum” dedi ama nafile

Cem Yılmaz’ın personeli olan özel güvenliğe “Görüntü istemiyorum” şeklinde talimat verdiği ortaya çıktı. Ancak, ne yaptıysa işe yaramadı.

Sabah bahçeye çıktı

Defne Samyeli’nin aracı, sabah saatlerinde Cem Yılmaz’ın evinin bahçesine park edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler