Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDaydreamers & Nonsmokers Yeni Şarkısı "The After" Yayınlandı!

İlgili Postlar

Daydreamers & Nonsmokers Yeni Şarkısı “The After” Yayınlandı!

Çıkış şarkıları ‘The Heat’ ile müzik dünyasına hızlı giriş yapan ve şimdiden kendinden söz ettirmeye başaran Ankara çıkışlı Türk R&B/Rap ikilisi Daydreamers & Nonsmokers’ın yeni şarkısı “The After” yayınlandı! Detaylar haberimizin devamında…

Tüm Dijital Platformlarda!

Bu yılın şubat ayında çıkış teklileri ‘The Heat’i yayınlayarak kendilerinden söz ettiren Ankara çıkışlı Türk R&B/Rap ikilisi Daydreamers & Nonsmokers Mayısın başında son teklileri FEM’i ev yapımı eğlenceli klibiyle birlikte çıkartmıştı. Yetenekli ikili hiç vakit kaybetmeden 21 Mayıs’ta bu yıl çıkarttıkları beşinci teklileri The After’ı çıkarttılar.

Daydreamers & Nonsmokers ’ın Yeni Şarkısı “FEM.” Yayınlandı

Söz ve müziğin yetenekli ikiliye ait olduğu şarkının mix & mastering’inde Efe Köprünün imzası bulunuyor ve parça bir önceki parçaları FEM. gibi ev yapımı samimi bir klibe sahip. Şarkı ikilinin alıştığımız tarzlarına kıyasla daha sakin ve jazz esintileri taşıyor. Ayrıca bu sefer The SCND’ı ekip arkadaşı Da’Hakan’a uyup mikrofonun başına imza R&B vokali yerine rap yapmak için geçerken duyuyoruz. Sabahları sıcak akşamları serin bu zamanlarda tam akşam serin balkon oturmalarında dinlemelik bir şarkı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler