Ana SayfaÜnlülerDanla Bilic'ten Şeyma Subaşı İtirafı: "Stalklıyorum!"

İlgili Postlar

Danla Bilic’ten Şeyma Subaşı İtirafı: “Stalklıyorum!”

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Danla Bilic, özel bir medya ile röportaj yaptı. röportajında özel itiraflarda bulunan Danla Bilic özellikle Şeyma Subaşı hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.

Makyaj Videoları İle Tanındı

Youtube’da makyaj videoları ile kısa süre içerisinde tanınan ve pek çok farklı alanda görülmeye başlayan Danla Bilic şu anda Youtube’da tanınan en önemli isimler arasında gösteriliyor.

“Bir Tanışsak İkimiz De Rahatlayacağız”

Röportajda konunun Şeyma Subaşı’ya gelmesinin ardından samimi bir şekilde açıklama yapan Danla Bilic, “Bir tanışsak ikimiz de rahatlayacağız” dedi. Sosyal medya hesapları üzerinden Şeyma Subaşı’nı yakın takibe aldığını söyleyen Bilic, “Stalkladığım insanlar arasında her zaman ilk Şeyma Subaşı oldu” dedi.

“Kiloluyum”

Röportajda kiloları hakkında da açıklama yapan ünlü isim, eleştirilere karşı çıkarak kilolu olduğunu söyledi. Özellikle Beyaz Show’da çok fazla kilolu görüldüğüne dair eleştirilere vurgu yapan Youtuber, 1 yıllık süreç içerisinde kilo aldığını ve bu durumun da kabul edilmesi gerektiğini dile getirdi.  Bilic yaptığı bu açıklama ile aynı zamanda vücudu ve kilolarıyla barışık olduğunu da göstermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler