Ana SayfaDizilerDaniela ve Tankut Yeniden Kısmetse Olur’da!

İlgili Postlar

Daniela ve Tankut Yeniden Kısmetse Olur’da!

Kanal D’de yayınlanan Kısmetse Olur programında, önceki sezonlarda evdeki adaylardan olan Daniela ve Tankut, yeniden karşı karşıya geldi.

Özellikle önceki dönemlerde ekranların sevilen çiftlerinden olan Daniela ve Tankut karşı karşıya geldikten sonra duygusal anlar yaşandı. Daniela, eve misafir olarak gelirken, eve geldikten sonra Tankut ile eski olayları konuşmak istedi.

Gözyaşlarını Tutamadı!

Daniela ve Tankut buluşması, Tankut için büyük bir sürpriz oldu. Daniela’yı evde görmeyi beklemeyen Tankut, unutmak istediği kişi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Cuma günü yayınlanan son bölümde Daniela ve Tankut arasında yaşanan olaylar gösterilirken, bu noktada pek çok soru işareti de akıllara geldi.

Daniela ve Tankut Aşkı Başlayacak Mı?

Daniela şu an için eve kesin olarak girmedi. Fakat evde yapılan konuşmalarda Daniela’nın eve girmesinin istendiği ve bu konuda ihtimallerin olabileceği konuşuldu. Bu bakımdan Daniela’nın yeniden eve girmesi ile birlikte ikinci bir aşk başlayabilir. Yıllar önce ilişkiye başlayan fakat ayrılan çifttin birbirini unutamaması, özellikle hayranlarının sosyal medyada yoğun bir baskı yapmasını sağladı. Çiftin yeniden bir araya gelmesini ve mutlu olmasını isteyen hayranlar, sosyal medyadan fan gruplarına mesajlar yazdı. Şu an için Daniela ile Tankut arasında yaşanacaklar için belirsizlik hakim. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni bölümler ile birlikte bu konudaki durum da netlik kazanacak. Hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayınlanan Kısmetse Olur, bu Pazar akşamı büyük finali ile Kanal D’de olacak.

Evdeki o anlar kameralara şöyle yansıdı;

https://www.youtube.com/watch?v=M3pnkhrLEPQ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler