Ana SayfaÜnlülerDamla Sönmez Sözlerinin Çarptırıldığını Söyledi

İlgili Postlar

Damla Sönmez Sözlerinin Çarptırıldığını Söyledi

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren ünlü oyuncu Damla Sönmez “Oyuncu olmak için eğitim şart değil” başlığına itiraz etti. Damla Sönmez sözlerinin çarptırıldığını söyledi. İşte ünlü oyunun o açıklaması;

“Oyuncu Olmak İçin Eğitim Şart Değil”

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet’e bir röportaj veren Damla Sönmezer bugün sosyal medya hesabında haberin ana başlığını görünce tepkisini dile getirdi. Eğitimin sadece konservaturarla sınırlı olmadığını anlatmaya çalışan ünlü oyuncu başlığı görünce sinirlendi.

Haber İçeriğinde Ne Vardı?

Haberin içeriğinde Sönmez’in “Çok ciddi bir tiyatro ve sanat eğitimine sahipsin. Sence eğitim şart mı?” sorusuna verdiği yanıt kesilmeden kullanılmıştır. İşte Sönmez’in o soruya verdiği yanıt: “Benim eğitime yönlenmem hep meraktan. Sevdiğin bir mesleğin olduğunda, meslekle ilgili yeni şeyler öğrenmek angarya değil de eğlenceye dönüşüyor. Eğitim tabii ki hayatın her alanında olduğu gibi şart ama illa şu eğitim şart diye bir şey yok. Konservatuvar mezunu olmayan muazzam oyuncular var. Yurtdışında, yurtiçinde katıldığım birçok atölye bana başka başka yöntemler öğretti. Karakterle, hikayeyle karşılaştığımda en doğru ve katmanlı şekilde etlendirip kemiklendirebilmek için, var olan yollarımı çeşitlendirebilmek için önemli eğitim.”

Damla Sönmez Sözlerinin Çarptırıldığını Söyledi

Haber başlığına itiraz eden oyuncu Damla Sönmez sosyal medya hesabından “Yayınladığınız röportajı okuyup başlığı öyle koysanız keşke. Attığınız başlığın neredeyse tam tersi var içerikte çünkü haberiniz olsun. Sevgiler” diyerek tepkisini dile getirdi.

Damla Sönmez kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler