Ana SayfaDedikoduCüneyt Arkın'dan Zeytin Dalı Harekatına Destek: Ağlıyorum Mehmetçik!

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’dan Zeytin Dalı Harekatına Destek: Ağlıyorum Mehmetçik!

Usta Oyuncu Cüneyt Arkın’dan Zeytin Dalı Harekatı’na Destek: Ağlıyorum Mehmetçik

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın, ülkenin zor zamanlardan geçtiği dönemde sessiz kalmadı. Usta oyuncunun oğlu Murat Arkın, sosyal medya hesabında babasının destek mesajını video olarak yayınladı. Cüneyt Arkın’ın “Aslanlarım… Mehmetçiklerim benim” cümlesiyle başlayan mesajı tüm izleyenleri duygulandırdı.

Cüneyt Arkın Ülkenin Son Durumuna Sessiz Kalmayarak Mehmetçiklerin Yanında Oldu

Birçok ünlüden Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’na destek mesajları geliyor. Ülkenin zor dönemlerinde sessiz kalmayarak savaşan Mehmetçiklerin yanında olan ünlüler arasında usta oyuncu Cüneyt Arkın da yer aldı. Cüneyt Arkın’ın yayınladığı mesajı izleyen herkes çok duygulandı.

Usta oyuncunun oğlu Murat Arkın, sosyal medya  hesabından, babasının destek mesajını video şeklinde yayınladı. Arkın, mesajında, “Zeytin Dalı Harekatı”nda görev yapan Türk askerine hitaben şunları söyledi: “Aslanlarım, Mehmetçiklerim benim… Her babayiğidin göze alamayacağı büyük zorluklara rağmen, bu uçsuz bucaksız fedakarlıklarınla, sonsuz bir vatan sevginle, kendini ateşlere, alt üst olmuşlara gözünü kırpmadan atıyorsun, bu vatan, bu bayrak için. Senin bu destansı yiğitliğin, bir Anadolu sadeliği, alçak gönüllüğü içerisindeki gülüşün, duruşun var ya beni çok duygulandırıyor. Ağlıyorum Mehmetçik ağlıyorum. Seni nerede görsem ağlıyorum. Gazan mübarek olsun.”

Cüneyt Arkın'dan Zeytin Dalı Harekatına Destek: Ağlıyorum Mehmetçik!
Cüneyt Arkın’dan Zeytin Dalı Harekatına Destek: Ağlıyorum Mehmetçik!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler