Ana SayfaDedikoduÇukur’un Vartolusu Meğer Eski Futbolcuymuş

İlgili Postlar

Çukur’un Vartolusu Meğer Eski Futbolcuymuş

‘Vartolu’ karakteriyle adından sıkça söz ettiren Erkan Kolçak Köstendil, rolü için ” İstanbul’da daha asi ve bıçkın bir adam oldum” ifadelerini kullandı.

Daha önce Ulan İstanbul ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, Çukur’daki ‘Vartolu’ karakteriyle zirveye çıktı. Hürriyet’e konuşan 34 yaşındaki Köstendil merak edilenleri anlattı.

Ekrandaki bıçkın adam ne kadar sizsiniz?

İnsan dediğin şey biraz sıvı gibi, girdiği kabın şeklini alıyor. Mesela geçen sene çekimler için Ayvalık’taydım ve daha sakindim. Bu sezon İstanbul’da daha asi ve bıçkın bir adam oldum. Enerji seni bir hale sokuyor ama silahla sağa sola ateş etmiyorum tabii.

Sizi ekranın en iyi ‘kötü’ adamı olarak tanımlıyorlar…

Estağfurullah. Benim gözümde insan net bir şekilde iyi ya da kötü diye ayrılmıyor. Mesela çok iyi bir insanın ona hiç yakışmayacağını düşündüğün bir şeyiyle karşılaşabilirsin ya da kötü algıladığın bir insanın vicdanına yenik düştüğünü görebilirsin. Her karakterde olduğu gibi ben de bu karakteri canlandırırken hakkını savunan bir yerden oynamaya çalışıyorum. Bu yüzden de ortaya gri bir karakter çıkıyor.

‘Vartolu’ karakterinin fenomen olacağını tahmin etmiş miydiniz?

Öncelikle ardında kaliteli ve nitelikli yapımlar bırakmayı kendine ana hedef koymuş bir yapım şirketiyle çalışıyoruz. Tek vücut halinde hareket eden mükemmel bir reji-teknik ekibimiz var. Buna bir de işini aşkla yapan bir oyuncu kadrosu eklenince işin başarılı olma ihtimali artıyor… Sana da o takımın iyi bir parçası olmak kalıyor. İyi oynamayanı döverler yani anlayacağın.

Kötüyü oynamak daha mı zevkli?

‘Kötüye yönelen’ desek. Evet, daha oyuncaklı. Bir noktadan sonra “Bu adamın vicdanı nerede” diye araştırmaya başlıyorsun. İşte bu çok keyifli bir yolculuk.

Sizce ne kadar kötüyüz?

İçinde bulunduğumuz dönem bunun açığa çıktığı çağ oldu. Mesela bundan 10 sene önce sadece gazetenin üçüncü sayfasında olan bir haber şimdi tüm gün boyunca önümüzde ve o kötülüğü savunanların fikirleri daha fazla hayatımızın içinde.

Sosyal medya etkisi mi bu bahsettiğiniz?

Tabii ama oradaki kötülüğün açığa çıkması da iyi bir şey bir bakıma. Sokakta yürürken kediye, köpeğe tekme atacağına sosyal medyadan bana küfretmek içini rahatlatıyorsa, aman buyursun etsin mesela.

Futbolu bıraktım!

Daha önce Bursa da kalecilik yapıyordum. Tam galataray’dan teklif gelmişti onlarla görüşüyordum ki o dönem yönetim görevinde sıkıntılar çıktı, transfer yarım kalınca sinirlenip futbolu bıraktım ve konservatura girdim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler