Ana SayfaDizilerÇukur'un Cumali Koçovalı'sı sonunda göründü! İşte Cumali Koçovalı ve ilk açıklaması...

İlgili Postlar

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı sonunda göründü! İşte Cumali Koçovalı ve ilk açıklaması…

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı sonunda göründü! Çukur dizisi hakkında merak edilen konuların başında gelen ‘Cumali Koçovalı kimdir’ sorusu, sonunda yanıt buldu. Çukur’un Cumali Koçovalı’sı belli oldu. İlk kez görülen Cumali Koçovalı karakterine hangi ünlü oyuncu hayat veriyor. İşte Cumali Koçovalı ve ilk açıklaması haberimizde…

Çukur Dizisine Büyük Şok!

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı belli oldu

SHOW TV ekranlarının en iddialı dizilerinden Çukur, geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu. Sıra dışı hikayesi ile dikkat çeken dizi, izleyiciye heyecanlı anlar yaşatmış, adrenalin dolu bir final ile birinci sezonu noktalamıştı. Çukur dizisinin geçtiğimiz sezından beri merakla beklenen Cumali Koçovalı karakteri ile ilgili sorular sonunda yanıt buldu. Herkesin merakla beklediği o isim açıklandı. ‘Cumali Koçovalı kimdir?’ sorusu sonunda yanıt buldu.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Cumali Koçovalı kim?

Çukur dizisinin Cumali Koçovalı karakterine hayat verecek ismi belli oldu. Cumali Koçovalı, ünlü oyuncu Necip Memili oldu. Koçovalı ailesinin yıllar sonra yüzleşme yaşayacağı, yıllardır ailesinden kimseyle görüşmeyen, henüz nasıl bir karakter olduğu konusunda net bir bilgi bulunmayan Cumali Koçovalı karakteri izleyiciyi heyecanlandırırken, karaktere hayat verecek olan başarılı oyuncu Necip Memeli dizi ve karakteri hakkında açıklama yaptı.

Necip Memili Kimdir?

Necip Memili’den Çukur ve Cumali Koçovalı açıklaması

Cumali Koçovalı karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu Necip Memili, dizi ve karakteri hakkında “Başladığı günden beri büyük beğeniyle izlenen, çok iyi oyuncu kadrosu ve ekibi olan bir diziye dahil olmak benim için hem çok keyifli hem de çok heyecan verici. Ay Yapım ile ‘Yaprak Dökümü’ ve ‘Şahsiyet’ten sonra birlikte çalıştığımız üçüncü proje olacak. Her zaman çalışmaktan keyif aldığım bir yapım şirketi ve tekrar yollarımızın kesişmesi, böyle bir projede bir arada olmak benim için hem keyif hem de gurur verici.” diye konuştu.

Çukur dizisinin ikinci sezonu merakla beklenirken, yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala ikinci sezonun birinci bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, ikinci sezonun bomba gibi geleceğinin sinyali verildi. Henüz fragmandan bile izleyiciye heyecan verildi. İşte Çukur’un ilk fragmanı…

Çukur 2. sezon 1. fragman

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler