Ana SayfaDizilerÇukur’un Beyefendi'si ölmedi mi?

İlgili Postlar

Çukur’un Beyefendi’si ölmedi mi?

Çukur dizisinde Beyefendi’nin ölümü herkesi şoke etmişken, bazı detayların dikkat çekmesi kafaları karıştırdı. Dizinin kilit karakterlerinden biri olan Beyefendi’nin öldürülmesi beklenmedik bir hamle olarak yorumlanmıştı. Peki, Beyefendi gerçekten öldü mü? Yoksa, beklenmedik bir anda ortaya çıkıp izleyiciye ters köşe mi yapacak? Detaylar haberimizde…

Çukur dizisinin reyting kadar büyük bir başarısı daha var!

Beyefendi öldü mü?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’da, mahallenin başının en büyük belası Beyefendi öldü. Beyefnedi’nin ölümü beklenmedik bir hamleydi. Dizinin izleyicisi Beyefendi’nin yokluğunu kimin telafi edeceğini merak ederken, oğlu Nazım’dan sürpriz bir atak geldi. Beyefendi’nin yerine oğlu nazım geçti.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’da Beyefendi şüphesi

Ancak, Beyefendi’nin ölümü bazı şüpheleri de beraberinde getirdi. Beyefendi olarak anılan Baykal’ın ölüm anı izleyiciye net olarak gösterilmedi. Sadece, Nazım kardeşi Emrah’a morgda babasını gösterirken Beyefendi’nin cesedi göründü. Ceset torbasının  sadece fermuarının aralanması şüpheleri arttırdı. Acaba, Beyefendi gerçekten ölmedi mi? Dizinin izleyicileri “Acaba bu işte bir iş mi var, ölmedi mi, bir oyun mu yapılıyor?” sorularını sormaya başladılar. Acaba, Çukur dizisi geçtiğimiz bölümlerde Vartolu’nun ölümü ile yaptığı gibi beklenmedik bir anda Beyefendi’yi ortaya çıkarıp izleyiciye ters köşe yapacak mı? Üstelik, Vartolu’nun ölümü de izleyiciye gösterilmişti. Buna rağmen sürpriz bir şekilde yeniden ortaya çıkmıştı. Bu ihtimal için şüpheler son derece kuvvetli.

Şüpheler ayyuka çıkmışken, dizide Beyefendi karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen, verdiği bir röportajda şüpheler hakkında detaylar verdi.

İşte Burak Sergen’in Posta Gazetesi’ne verdiği röportajdan ilgili kısım:

Çukur’da ‘Beyefendi’ lakaplı Baykal rolündeydiniz. Bir anda öldünüz…

Patlayan kilit bir roldü. Tam olarak öldü diyemeyiz, daha arada bir şey oldu.

Bu önceden belli miydi?

Hayır. Öncesinde hiçbir şey belli değildir. Senaristler yazar biz oynarız.

Öldüğünüz tam olarak gösterilmedi. Geri dönecek misiniz?

Öyle bir algı oluştu ama ben döneceğimi zannetmiyorum. Çukur hikayesi benim için bitti.

‘Çukur’daki Beyefendi aşırı hırslı bir karakterdi. Ya siz?

Sanatta hırslı olmadığınız zaman bir yerlere gelemiyorsunuz. Bu işte hırs, olmazsa olmazlardan bir tanesi. Biraz hırslı olmalı insan.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler