Ana SayfaDizilerÇukur'un 20. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Vartolu'nun çocukluk sırrı ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Çukur’un 20. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Vartolu’nun çocukluk sırrı ortaya çıktı!

Ekranların fırtınalar estiren Çukur isimli dizisinden yeni bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ön izlemede, izleyicilerin merak ettiği bazı sorular yanıtını buluyor. Babası İdris Koçovalı ile yüzleşen Vartolu, çocukluk yıllarına dair merak edilen sırlarını açıklıyor. Çukur dizisinin 20. yeni bölümünden yayınlanan ön izlemeden dikkat çekici detaylar haberimizde…

Çukur dizisinin 20. yeni bölümünden ön izleme yayınlandı

SHOW TV ekranlarının Pazartesi akşamlarına damgasını vuran iddialı dizisi Çukur’un 20. yeni bölümünden ön izleme yayınlandı. Çukur’un geçtiğimiz hafta yayınlanan 19. son bölümünde Vartolu ve babası İdris Koçovalı’nın yüzleşme sahnesi ile final yapılmıştı. İzleyiciler, hafta boyunca İdris ve Vartolu’nun yüzleşmesini merak etmişti. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde gerçekleşecek olan büyük yüzleşmenin detaylar, yeni yayınlanan ön izleme ile ortaya çıktı.

Kral olmak istersen sana oğlum demem! Çukur 20. bölüm fragmanı yayınlandı

 

Vartolu çocukluk sırlarını anlatıyor!

Çukur dizisinin yeni ön izlemesinde, Vartolu babası İdris Koçovalı’ya, çocukluğunda yaşadığı zor günleri anlatıyor. Annesi Mihriban’ın üvey babası tarafından öldürülmesinin ardından dedesinin yanına gönderilen Vartolu, dedesinden gördüğü şiddeti anlatırken, “Allah’a dua ettim. Ya benim canımı al ya da dedemin. Bitsin artık bu çile. Nereden bilebilirdim ki çocukların dualarının kabul olduğunu. O geceden sonra bir daha öyle dua edemedim. Sanıyordum ki dedem ölünce her şey bitecek ama yeni başlıyormuş. Komşular geldi bir kaç gün yemek getirdiler. Sonra o da kesildi. Beni yurda götüreceklerini söylediler ama kimse gelmedi.” diyor.

Çukur dizisi, 20. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de SHOW TV ekranlarında yayınlanacak.

Çukur dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 19. bölümü, dizi boyunca merak edilen İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin yüzleşmesi sahnesinde kalmıştı. Emmi’ye çocukluk yıllarında yaşadığı acıları İdris Koçovalı’ya anlatacağını söyleyen Vartolu, yıllardır beklediği büyük yüzleşmeyi sonunda yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler