Ana SayfaDizilerÇukur'un 16. bölümünde şok final sahnesi! 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Vartolu öldü...

İlgili Postlar

Çukur’un 16. bölümünde şok final sahnesi! 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Vartolu öldü mü?

Çukur’un final sahnesi, geceye damgasını vurdu. Koçovalı’ların Varto’lu ile çatışması sırasında inanılmaz anlar yaşandı. Vartolu kaçmaya çalışırken ortaya çıkan adamlar, Vartolu’nun kaçmaya çalıştığı arabayı taradılar, üstüne bir de bomba atıp patlattılar. Nefeslerin tutularak izlendiği sahnede Vartolu öldü mü? sorusu gündeme geldi. Vartolu gerçekten öldü mü? O arabadan sağ çıkma ihtimali var mı? Çukur’un 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Vartolu sorusuna yanıt olacak sahneler görüldü. İşte Çukur’un 17. bölüm yeni fragmanından dikkat çekici detaylar…

Çukur 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünün son sahnesinde Koçovalı’lar, Vartolu ile çatışmaya girdiler. Kapana kısıldığını anlayan Vartolu, kaçmak istedi. Ancak, arabasıyla kapıdan çıkarken beyefendinin adamları olduğu tahmin edilen yüzleri maskeli adamlar önünü kesti ve Vartolu’nun arabasını taramaya başladı. Onlarca kez ateş ettikten sonra da arabanın içine el bombası atıp patlattılar. Bu anlar nefesler tutularak izlenirken, Vartolu öldü mü? sorusunu akıllara getirdi. Vartolu, o arabadan sağ çıkabilecek mi? Eğer Vartolu ölürse dizinin seyri ne yönde değişecek.

Vartolu öldü mü?

Çukur’un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 17. yeni bölüm fragmanından ilk sahne yayınlandı. Vartolu’nun adamları, evden omuzlarında tabutla çıkıyor. Çukur’da ilerlerken Koçovalı’ların evinin önünden geçiyorlar. Bu sırada kapının arkasında olan Saadet, tabutu görüyor. Büyük acı çektiği her halinden belli oluyor. Peki, o tabutta gerçekten de Vartolu’nun cenazesi mi var? Bu soru yanıtını Çukur dizisinin önümüzdeki hafta Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde bulacak.

Çukur dizisinin son bölümünde neler olmuştu?

Çukur’un son bölümünde İdris ve Vartolu karşı karşıya gelmişti. Emmi ve Paşa’yı almaya giden İdris’in önüne Yamaç geçmişti. Çatışmayı engelleyen Yamaç, zaten Emmi ve Paşa’yı kurtarmıştı. İdris, büyük sevinç yaşarken, Vartolu büyük şok yaşamıştı. Celasun, sonunda Yamaç’a, Vartolu’dan intikam almak için onun tarafına geçtiğini itiraf etti. İdris, oğlunu kendisinden gizleyen Sultan’a çok ağır bir ceza kesti ve onu evden kovdu. Sultan, Sena’nın evine gitti. Yamaç da Sena’yı yeni bir eve taşıyarak sürpriz yaptı. Ayşe ve Karaca Çukur’dan Vartolu sayesinde kaçıyordu. Fakat kaza yapınca gidemediler. Selim, onları buldu. Yamaç, Vartolu’ya kardeşi olduğunu bildiğini itiraf etti. Yamaç ve Vartolu arasında nefes kesen düello gerçekleşti. Yamaç, Vartolu’yu Çukur’dan gitmeye ikna edemedi. Vartolu’ya yeni bir hayat kurma teklifi eden Saadet de reddedildi. Sonunda beklenen çatışma çıktı. Vartolu Koçovalı’lardan kaçarken beyefendinin adamları tarafından arabası tarandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler