Ana SayfaDizilerÇukur'dan Yeni Fragman!

İlgili Postlar

Çukur’dan Yeni Fragman!

Çukur’da bu aralar neler olduğunu sizin için derledik:

Çukur’da geçen hafta!

Vartolu ve Medet bağlandıkları iplerden kurtulmanın çaresini düşünürken, Medet cebinde bıçak olduğunu fark eder. Ancak bıçağa yetişmesi mümkün değildir. Bu arada Yamaç, Vartolu’nun yakalanması ile iyice çileden çıkar. Metin ve Kemal ile beraber plan yapar.

MAHSUN ÇETO’YU BULAMIYOR

Mahsun Çeto’yu kurtarmak için harekete geçmiştir. Afganlılara saldırırlar. Büyük bir çatışma başlamıştır. Çeto’yu bulamaz. Çeto ve Cumali zincirlenmiş bir şekilde uyanırlar. Nerede olduklarını bilemezler. Ancak Cumali karşısında Çeto’yu görür. İkisi de birbirlerine saldırılar ama bağlandıkları zincirler ikisini de engellemektedir.

Yamaç Reşit’e oynanan oyunu ortaya çıkarıyor.

Cumali ve Çeto nasıl bu duruma düştüklerini bir türlü anlayamaz. Yamaç, Reşit Fazullah’ın villasına operasyon yapar. Reşit’i odasında sıkıştıran Yamaç, oynanan oyunu Reşit’e açıklar. Ona Mahsun’un Kadı’nın oğlunu nasıl kaçırdığını ve suçu nasıl Reşit’e atmaya çalıştığını anlatır.

Bu arada Cumali, Çeto’ya onu ve adamlarını nasıl öldüreceğini anlatmaya çalışır. Ama Çeto onu çok da ciddiye almaz. Celasun, Meke ile hesaplaşmasının ardından eve döner. Karaca yaralarına pansuman yapar. Karaca’ya, “Benim kolay bir hayatım olmadı hiçbir zaman, tamam. Alışmıştım bir şekilde, bir şekilde kabullenmiştim. Ama bu kadar zor değildi.” diyerek yaşadığı hayatın ne kadar zor olduğunu gözyaşları içinde anlatmaya çalışır.

“BENDEN NE İSTEDİN”

Selim babasının evinin önündedir yine. Sena evden ayrılırken İdris onu görür. Sena evden çıkar çıkmaz Selim peşine takılır. Sena arkasından gelen Selim’e; “Ben sana ne yaptım. Ne istedin benden. Bir tek sen misin tek sevilmeyen. Kardeşiz biz seninle. Senin Yamaçla olduğundan daha kardeşiz” diyerek bütün olanların sorumlusunun o olduğunu söyler. Selim perişandır. Sena onu Emmi ile beraber kaldıkları eve getirir.

Çukur’da kavga.

Vartolu ve Medet’in kavgası geçmişin hesaplaşmasına dönüyor. Kadı’nın onları kimin gönderdiği sorusuna verdikleri alaycı cevabın karşılığını dayak yiyerek ödüyorlar. Mahsun Çeto’yu bulamamanın verdiği öfke ile Ersoy’a hesap soruyor. Bu sırada Yamaç, Cumali ve Çeto’nun tutulduğu yere geliyor. Bu rada İdris pazar tezgahının kurulduğunu ama Emmi’nin orada olmadığını görür. Emmi tezgahı İdris’in kurduğunu zanneder ama İdris gerçeği anlatır. Tezgahı Selim kurmuştur.

Yamaç Cumali’yi zincirlerinden kurtarır. Cumali, Çeto’yu öldürmek niyetindedir ancak Yamaç’ın planı başkadır ve ona engel olur. Cumali ve Yamaç birbirine girer. Kavga sırasında silahı eline geçiren Cumali tam Çeto’yu öldürecekken Yamaç ona bir şırınga yapar ve Çeto’yu kurtarır. Ancak aynı iğneden Çeto’ya da yapar.

Çukur’da gelecek hafta neler olacak?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 8. bölümünde Aliço’nun yardımıyla Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzulara karşı yeni planlar yapacak. Selim’in yıllardır merak ettiği soru, İdris’i geçmişe götürecek. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulunacak. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla beklenecek. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın’ı ararken; başına açılan dertler Celasun’u köşeye sıkıştıracak. Sena, Karaca’nın yardım isteğini ve Akşın’la ilgili durumları Yamaç’la paylaşacak. Cumali yine Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun’un kendini içinde bulacağı oyun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki mücadeleyi etkileyecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler