Ana SayfaDizilerÇukur’da Hesaplar ve Acılar Ortaya Dökülecek!

İlgili Postlar

Çukur’da Hesaplar ve Acılar Ortaya Dökülecek!

Show TV’nin merakla beklenen Çukur dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. 49. bölümden yayınlanan ön izlemede

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in paylaştığı dizi, heyecanlı sahnelerle sezon arasından sonra geri dönüyor.

Dizide Yamaç’ı kimi vurduğu merak konusuyken, iki kardeş Cumali ve Vartolu kavgasının sonucu da heyecanla bekleniyor.

Dizinin yayınlanan ön izlemesinde iki kardeş arasında geçen bıçaklı kavga sırasındaki diyaloglar izleyenlerin de dikkatini çekecek.

Cumali, kardeşi Kahraman’ı vuran Vartolu’dan hesap sorarken, Vartolu da bunca sene boyunca yaşadıklarını kavga sırasında ortaya dökecek. Ne bir kardeşi, ne bir abisi ne de bir babası olmadan büyüdüğünü anlatırken, iki kardeşin kavgasında tüm acılar bir bir ortaya serilecek.

Beklenen Çukur Fragmanı Yayınlandı! Çukur Yeni Bölüm Ne Zaman?

 

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları eski Çukur’u bulamayacaklar.

Aldığı kurşun darbeleri ile çok ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, hastanede büyük bir yaşam savaşı verecek. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç’ın vurulmasıyla yeni ve zor bir sınavdan geçecekler. İdris baba, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşecek. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için birlikte mücadele edecekler. Çukur’dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar. Mahalleye geri dönen Cumali ve Emmi, karşılarında o hatırladıkları o eski Çukur’u bulamayacaklar. İki kardeş  Vartolu ve Cumali arasındaki gerilim ise giderek büyüyecek. Yamaç’ı kim vurdu, Çukur toparlanabilecek mi gibi bir çok sorularının cevabı merakla beklenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler