Ana SayfaDizilerÇukur'da bomba olay: Saadet hamile!

İlgili Postlar

Çukur’da bomba olay: Saadet hamile!

Çukur dizisinde bomba gelişme! Saadet, hamile! Adrenalin ve sürprizlerin bir an olsun hız kesmediği dizinin yeni bölümünde, izleyicileri büyük bir sürpriz karşılıyor. Saadet, hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşıyor. Hamilelik! İşte detaylar…

Çukur 30. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bu kadarı akıl tutulması!

Çukur’da bomba gelişme

SHOW TV ekranlarının Pazartesi akşamları reyting listesinde kıran kırana zirve mücadelesi veren iddialı dizisi Çukur, bu akşam 30. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Saadet büyük bir şok yaşayacak.Bu bomba gelişmeyi kimse beklemiyordu. Bunun olacağını kimse düşünmemişti.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’da Saadet hamile!

Saadet hamile. Saadet, dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde hamile olduğunu anlayacak. Hamileliğin ilk belirtilerini yaşayan Saadet, istifra etmeye başlıyor. Hiç kimsenin beklemediği bu sürpriz gelişme, Saadet’i de şoke ediyor.

14 Mayıs reyting sonuçları: Zirvede kim var? Çukur mu? Söz mü?

Herkes şoke olacak

Saadet, dizinin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerinden birinde, Vartolu ile ‘Salih ve Saadet’ olarak son bir gece geçirmişti. Ancak, o gece bir ilişki yaşandığını kimse sezinlememişti. Şimdi ise, gerçek ortaya çıktı ve Saadet büyük şokla yüzleşti.

Saadet şimdi ne yapacak?

Koçovalı ailesinin manevi kızı Saadet, şimdi ne yapacak? Vartolu’ya bir bebek beklediğini açıklayacak mı? Vartolu baba olacağını öğrenecek mi? Eğer öğrenirse hayatında nasıl bir gelişme yaşanacak? Yoksa Saadet, bu sırrı gizleyecek mi? Peki, Koçovalılar Saadet’in Vartolu’dan bebek beklediğini öğrenirse neler olacak?

Saadet’in hamileliği ile ilgili gelişmeler, dizinin ilerleyen bölümlerinde şekil bulacak. İzleyiciler de meraklarını giderecek.

Çukur dizisinin 30 yeni bölüm ikinci fragmanı

Çukur dizisi, bu akşam 30. yeni bölümü ile her Pazartesi olduğu gibi SHOW TV ekranlarında yayınlanacak. Yeni bölüm, heyecanlı anlara sahne olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler