Ana SayfaDizilerÇukur Yeni Bölüm Fragmanında Yamaç Kimi Tehdit Ediyor?

İlgili Postlar

Çukur Yeni Bölüm Fragmanında Yamaç Kimi Tehdit Ediyor?

Çukur Yeni Bölüm Fragmanında Yamaç Kimi Tehdit Ediyor?

Başladığı günden bu yana ilgi ile takip edilen Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı sevenleri ile buluştu. Dizinin son bölümde kapılı kapılar ardından yaşanan olaylar izleyiciyi bir hayli merak içinde bıraktırdı. Fragmanda Yamaç’ın sözlerinden anlaşıldığı kadarıyla birini tehdit etmekte. Peki tehdit ettiği kişi kim? Detaylar haberimizde…

Yamaç Vartolu’yu Ölümle Tehdit Ediyor!

Medet’in kurşununa kendini siper eden Selim’in vurulması sonucu Yamaç çok sinirlenir.Abisi yerine koyduğu Selim’in vurulmasından sonra Yamaç’ın ‘Selim gidiyor. Bir abimi aldın öbürü de ölüyor!’ sözleri bölüme damga vuruyor. Vurulan Selim’i apar topar hastaneye yetiştiren Yamaç’ın, ‘Abim ölürse seni yaşatmam!’ diyerek silah doğrulttuğu kişinin Varto’lu olduğu düşünülüyor.

Çukur dizisinin milyonları ekrana kilitlediği son bölümünde, Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri değiştirir. Çukur’daki başladığı günden bu yana devam eden yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edeceğe benziyor. Herkesin başına geleceklerden bir haber olduğu Çukur dizisinde heyecan giderek artıyor.

Çukur Dizisinin 18.Bölüm Fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler