Ana SayfaDizilerÇukur Son Bölümde Cumali, Vartolu Ve Yamaç'a Büyük Şok!

İlgili Postlar

Çukur Son Bölümde Cumali, Vartolu Ve Yamaç’a Büyük Şok!

Çukur son bölümde Cumali, Vartolu ve Yamaç’a Karakuzular’dan büyük şok!  İşte Çukur’da yaşananlar…Detaylar Haberimizde..

8 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklandı! Çukur mu? Söz mü?

Çukur Son Bölümde Cumali, Vartolu Ve Yamaç’a, Karakuzular’dan Büyük Şok!

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un 37. yeni bölüm final sahnesinde Karakuzular, Cumali, Yamaç ve Vartolu’ya büyük bir kumpas kurdu. Çukur son bölümde, Yamaç, Vartolu ve Cumali tüm güçlerini birleştirerek Karakuzular’a karşı taarruza geçti. Karakuzular’ın Afganistan’dan getirdiği malları ele geçirmek isteyen Cumali, Yamaç ve Vartolu, Mahsun’un şok müdehalesiyle tuzağa düştü. Yaptığı planla ham madde ile paraya ulaştığını zanneden Yamaç, Karakuzuların oyununa geldiğini sonunda anladı. İşte Çukur’da yaşananlar..

Çukur son bölümde Cumali, Vartolu ve Yamaç'a Karakuzular'dan büyük şok! Çukur 37. bölüm final sahnesi

Çukur dizisinin 8 Ekim Pazartesi yayınlanan 37. yeni bölümünde, Karakuzuların Afganlar ile olan alışverişini patlatıp, araçlara el koyup Kemal ve Metin’le depoya gönderen Yamaç, depoya gidiyor. Depoya varır varmaz Kemal’den malların toz olduğu haberini alan Yamaç, ham maddenin sıvı olmasını gerektiğini söyleyip kamyona doğru koşuyor. Varilleri tek tek açan Yamaç, gördüğü manzara karşısında donup kalıyor. Ham maddeden sonra parayı da kontrol eden Yamaç, oyuna getirildiğini en sonunda anlıyor. Tüm bunlar olurken Mahsun ise gerçek mallar la beraber, eve dönüp Çeto’dan hesap soruyor.

Çukur, Yaşayamayanlar’ı Bile Solladı!

Çukur 2. Sezon 5. Bölümden Duygusal Sahne Geldi..

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. İdris’in kapıyı açınca karşısında Aliço’yu bulduğu tanıtımda ikilinin duygu yüklü buluşması dikkat çekiyor. İdris, Aliço’yu içeri alırken, uzaktan onları izleyen Selim’in yüzüne kapıyı kapattığı görülüyor.

Çukur son bölümde duygusal sahne ile ilgili görsel sonucu

Çukur’un Son Bölümünde Neler Oldu?

Çukur’un 8 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelen 2. sezonun 4. bölümünde Yamaç bir yandan Cumali-Vartolu arasındaki gerilimi azaltmaya çalışırken, bir yandan da Çukur’u yeniden kazanmak için Çukur’dakilerin yardımını istedi. Çukur’dakilerin desteğini bir türlü alamayan Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirerek hedefleri uğruna harekete geçtiler. Saldırıdan sonra mahalleye Karaca ile geri dönen Ayşe, Çeto’nun karşısına çıktı. Afganlara verilecek parayı tahsil eden Cumali, Vartolu ile birlikte teslimatı yapacağı tam o sırada husumetlisi Refik’in tuzağına düştü. Her şeyin bittiğini düşünen Cumaliyi ve Vartoluyu kurtaran ise Medet oldu. İdris’i bir gölge gibi takip eden Selim’in İdris’in karşısına çıktığı anda nefesler tutuldu. Yaptığı planla ham madde ile paraya ulaştığını zanneden Yamaç, Karakuzuların oyununa geldiğini en sonunda anladı.

Çukur’un Merakla Beklenen Yeni Bölümü 15 Ekim Pazartesi Akşamı Saat 20.00’de Show TV’de!

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler