Ana SayfaDizilerÇukur sezon finali fragmanı yayınlandı! Çukur'un yeni babası kim oldu? Yamaç öldü...

İlgili Postlar

Çukur sezon finali fragmanı yayınlandı! Çukur’un yeni babası kim oldu? Yamaç öldü mü?

Çukur dizisi bu akşam sezon finali ile izleyicilerine veda ediyor. Dizi, unutulmaz sahneler ile izleyiciye veda edecek. Bu veda, yaz tatili boyunca çok konuşulacak, çok tartışılacak. Gelin, Çukur dizisinin sezon finali fragmanlarını birlikte inceleyelim, yeni bölüm hakkında detaylı bilgi edinelim…

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, Otizmli Çocuklarla Buluştu!

Çukur sezon finalinde neler yaşanacak?

SHOW TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur, bu akşam muhteşem bir sezon finali yapacak. Dizinin sezon finali, yaz tatili boyunca unutulmayacak sahnelere gebe. Sezon boyunca Çukur için verilen mücadele, yeni gelişmeler ile sürprizler sunacak. İzleyiciler, dizinin yeni bölümünde nefeslerini tutacaklar.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’un başı olmak için Vartolu ve Koçovalılar arasında yaşanan savaşta, yeni perde açılıyor. Kıyasıya savaş yapan taraflardan biri sonunda galip geliyor. Sonuç, kimsenin beklemediği şekilde sahneleniyor.

10 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Survivor Mı? Çocuklar Duymasın Mı? Savaşçı Mı? İşte detaylar…

Çukur’u kim aldı?

Çukur’da savaş son kez perdeleniyor. Vartolu ve İdris Koçovalı arasında yaşanan mücadelenin sonuna geliniyor. Oğlu Selim’in kendisine ihanet ettiğini, arkasında iş çevirdiğini ve yıllardır bir hain olarak karşısında durduğunu öğrenen İdris Koçovalı, Çukur’dan çekiliyor. İdris Koçovalı, Çukur’u vermemek için mücadele ettiği Vartolu’ya, Çukur’u kendi elleri ile teslim ediyor.

4 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Peki Zirvede Hangi İsim Var? Söz Dizisi Mi? Yasak Elma Dizisi Mi? Çukur Dizisi Mi? Yoksa Survivor Mı?

Yamaç öldü mü?

Yamaç, tabi ki bu karara boyun eğmiyor. Çukur’u vermemek için Vartolu ile savaş ilan ediyor. Yaşanan büyük çarpışmanın sonunda, Yamaç’ın kanlar içinde yerde yattığı görülüyor. Yamaç öldü mü?

Saadet’e ne oldu?

Saadet, Vartolu’ya hamile olduğunu, bir bebekleri olduğunu müjdeliyor. Vartolu sevinçten havalara uçarken, hayalleri yine suya düşüyor. Saadet, acı çığlıklar atıyor. Saadet’in ve bebeğin başına ne geldi?

Çukur dizisi sezon finali 1. fragman

Çukur dizisi sezon finali 2. fragman

Çukur dizisi sezon finali 3. fragman

Çukur dizisi, 33. yeni bölümü ile bu akşam sezon finali yapacak. Çukur, bu akşam saat 20:00’de SHOW TV ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler