Ana SayfaDizilerÇukur Pazartesi Günü Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Çukur Pazartesi Günü Neden Yayınlanmadı?

Pazartesi gününün sevilen dizisi Çukur’un gününde yayınlanmaması tüm dizi severlerin aklına Çukur Pazartesi günü neden yayınlanmadı sorusunu getirdi.

Bu sezon yayınlanmaya başlayan dizi, kısa süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştığı gibi Pazartesi günlerinde de büyük bir beklenti yaratmayı başardı. Dizinin normalde yayın günü Pazartesi günü olsa da dün akşam yılbaşı sonrasındaki gün olması nedeniyle dizinin 11. bölümü yayınlanmadı. Gündemde soruların yer alması nedeniyle dizi yapımcısı Ay Yapım tarafından açıklama yapılırken, açıklamada dizinin 1 Ocak Pazartesi günü itibari ile ekranlarda olmayacağı ve gelecek hafta planlamalar dahilinde dizinin yeni bölümleri ile ekranlarda yayınlanmaya devam edeceği belirtildi.

Başrol Oyuncuları Çok Sevildi

Dizinin bu kadar çok sevilmesinde senaryo kadar oyuncuların da etkisi oldukça fazla. Pek çok ünlü ismi bir araya getiren projede Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Ekranlarda yer aldığı 10 bölüm boyunca reyting sonuçları da oldukça iyi olan dizinin bu sezona damga vuraca diziler arasında yer alması bekleniyor.

Çukur 11. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Çukur dizisinin 11. yeni bölümü 1 Ocak Pazartesi günü yayınlanmadığı için önümüzdeki hafta yayınlanacak. 11. yeni bölümü ile 8 Ocak Pazartesi gününde Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yayın saati ise 20.00. Dizinin son bölümünde Yamaç için zorlu bir karar arifesinde olunması dikkat çekerken, Vartolu’nun da “Çukur evimiz, İdris babamız” demesi dizideki harareti arttırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler