Ana SayfaDizilerÇukur Dizisiyle İlgili Flaş İddia Ortaya Atıldı!

İlgili Postlar

Çukur Dizisiyle İlgili Flaş İddia Ortaya Atıldı!

Çukur dizisiyle ilgili flaş iddia ortaya atıldı! Show Tv kanalında ekrana gelen ve yayınlandığı iki sezondur her bölümüyle reyting rekorları kıran Çukur dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Reklam azlığı sebebiyle tatile giren dizinin son bölümünün sezon finali kalitesinde çekilmiş olması, çeşitli iddiaları ortaya çıkarttı. Hangi ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı iddiaları kuvvetlendi? İşte  haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

2 Ocak 2019 reyting sonuçları açıklandı! Diriliş Ertuğrul mu? Jet Sosyete mi?

Çukur dizisiyle ilgili flaş iddia ortaya atıldı!

Çukur dizisiyle ilgili flaş iddia ortaya atıldı! Show Tv kanalında ekrana gelen yayınlandığı Pazartesi akşamları adeta hayatın durmasına sebep olan efsane dizi Çukur ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal. Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka’nın oluşturduğu dev kadrolu yapımda; yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor.

Pazartesi akşamları reyting rekorları kıran Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakteri ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Çukur dizisiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı
Çukur dizisiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Tatile sezon finali gibi bir bölümle girdi

Reklam azlığı sebebiyle tüm kanalların Ocak ayı boyunca yeni bölüm yayınlamama kararıyla beraber, Çukur dizisi yayınlanan son bölümüyle adete sezon finali gibi tatile girdi.

Büyük bir izleyici kitlesine sahip dizinin 2. sezon 15. bölümünde Yamaç karakterinin vurulması izleyenlerde şok etkisi yaratmıştı.

Başrol olmasına rağmen Aras Bulut İynemli’nin diziden ayrılıp ayrılmadığı büyük bir merak konusu olurken, ünlü televizyon gazetecisi Sina Koloğlu dünkü köşesinde bu konuya değindi.

Yamaç’ın vurulması ne anlama geliyor?

Usta gazeteci, köşesinde kaleme aldığı haberimiz ile ilgili bölümde şunları yazdı:

“Uzun bir dizi arası olunca, son bölümler ‘sürprizli’ bir şekilde bitirildi. Onlardan biri ‘Çukur’… Yamaç vuruldu. Şimdi ne olacak? Bir ipucu, belki dizinin geleceğiyle ilgili olabilir. Söylenenler şöyle: “Her an herkes ölebilir. Oyuncular ve karakterleri çok güçlü. Fakat bir karater tıkanıyorsa, onu da sürüklemenin bir anlamı kalmıyor. Gidişat bu anlamda sürprizleri beraberinde getirecek.” Ucu açık bir mesaj… Dizinin her karakteri bizlere veda edebilir. Diziyi götürecek oyuncular da yeteri kadar mevcut, özetle söylenen bu.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler