Ana SayfaDizilerÇukur dizisinin 2. yeni sezon tarihi belli oldu!

İlgili Postlar

Çukur dizisinin 2. yeni sezon tarihi belli oldu!

Çukur dizisinin 2. yeni sezon tarihi belli oldu! Ekranlarda fırtınalar estiren fenomen dizi Çukur’un ikinci yeni sezonu için geri sayım başladı. Çukur, yeni sezon ne zaman başlayacak? Çukur’un izleyicilerine sürprizleri neler? Detaylar haberimizde…

Çukur dizisine yeni bir karakter dahil oluyor!

Çukur için geri sayım başladı

Geçtiğimiz sezon SHOW TV ekranlarında yayın hayatını iddialı bir giriş yapan ve kısa sürede izlenme rekorları kıran Çukur dizisi, ikinci sezonu için geri sayıma başladı. Çukur dizisi izleyicisinin merakla beklediği yeni sezonun ilk teaser tanıtımı yayınlandı.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Çukur dizisi, büyük sürprizler ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanırken, izleyici yeni yayın tarihini merak etmeye başladı. Çukur dizisi, birbirinden iddialı oyuncuları ve yeni maceraları ile Eylül ayında SHOW TV ekranlarında ikinci sezonu ile maceraya kaldığı yerden devam edecek.

Çukur’dan kimler ayrıldı, kimler geldi?

İnanılmaz bir sezon finali yaparak ara veren Çukur dizisinin yeni sezon bölümü merakla beklenirken, son bölümün final sahnesinde henüz kim olduğu bilinmeyen birinin Çukur mahallelisini taraması şaşkınlık yaratmıştı. Adrenalin dolu sahnelerin ardından diziden kimlerin ayrılacağı merak konusu olmuştu. Şu an için diziden ayrılan karakterlerin kimler olduğu kesin olarak bilinmezken, Çukur’a yeni bir karakterin gireceği duyulmuştu. Usta oyuncu Erkan Avcı’nın Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu duyuldu.

Çukur 2. yeni sezon teaser tanıtımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler