Ana SayfaDizilerÇukur 52. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Cumali Ve Sahil Deliye Dönecek!

İlgili Postlar

Çukur 52. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Cumali Ve Sahil Deliye Dönecek!

Show TV’de ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. 11 şubatta yayınlanacak yeni bölümde  izleyicilerine heyecanlı anlar yaşatacak. Çukur 52. bölüm 2. fragman yayınlandı Cumali Ve Sahil deliye dönecek.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çukur 52. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Show TV’de ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. 11 şubatta yayınlanacak yeni bölümde  izleyicilerine heyecanlı anlar yaşatacak. Çukur 52. bölüm 2. fragman yayınlandı Cumali Ve Sahil deliye dönecek

Karakuzuların, Çukur’a dönmesiyle, Çukur sakinlerinin tepkisiyle karşılaştığı fragmanda, Uluç’un, ben olsam yeniden ayaklarımın üstüne kalkana kadar ayıya, dayı derdim sözleri dikkat çekiyor. Çeto ve Mahsun’u karşılarken, Yamaç, hazırlanın çok eğleneceğiz diyor ve bu heyecanı yükseltiyor. Cumali ve Salih’in ellerinde silahlarla bir eve girdiği görülüyor. İdris babanın torunu ve gelinini öldüren Çeto ile ilk defa karşılaştığı bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular Çukura geri dönecek.

Çukur’da yaşananlar eski günleri hatırlatacak. Koçovalıların, Karakuzuların üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebi ile daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adımlar onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği yeni bölümde, Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.

Çukur 51. Bölümde yaşananlar!

Yamaç, sağlığına kavuşmaya başlıyor ve Çukur’un çocuklarının karşı karşıya geldiği anda soluğu mahallede alan Yamaç, onları ayırmaya çalışıyor. Ancak tam olarak iyileşmeden hastaneden çıkan Yamaç, bu hamlesi ile hayatını tehlikeye atıyor.

İdris baba, Vartolu ve Cumali’yi iki oğlunu karşı karşıya getirdiği anlar ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatıyor. İdris baba dışındaki herkesin mahallelinin sıcak karşılaması eşliğinde kendi evlerine geri döndükleri dakikalar izleyenleri rahatlattı. Elinde silahıyla Yamaç’ın karşısına çıkıp kendini vurmak üzere hamle yapan Metin’e Selim son anda engel oldu. Heyecanın yükseldiği bu anlarda Metin, çocuğunu kurtarabilmek için Yamaç’ı vurduğunu itiraf etti. Yamaç, duyduğu bu gerçek karşısında Metin’e karşı büyük tepki gösterdi. Bölümün sonunda Sena, Mahsun’a silahını doğrulturken, İdris ile Çeto karşı karşıya geldi.

Çukur 52. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Yamaç Çeto’ya Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler