Ana SayfaDizilerÇukur 51. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Sena Mahsun'u Vuracak Mı!

İlgili Postlar

Çukur 51. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Sena Mahsun’u Vuracak Mı!

Sena Mahsun’u Vuracak Mı!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Çukur 50.bölümüyle izleyenleri soluksuz bırakmayı başardı. Yamaç’ın uyanması bütün aileyi sevince boğdu. Cumali ve Vartolu Yamaç’ı vuran kişiyi bulmaya çalışıyor. Bir yandan da Çukur’u kontrol etmeye çalışıyor. İkilinin dizinin son sahnelerinde karşı karşıya gelmesi heyecan seviyesini üst seviyelere çıkarıyor. Siyah yüzüklü kişinin kim olduğu merak konusu olmuş durumda. Çukur 51. bölüm 1. fragman yayınlandı Sena Mahsun’u vuracak mı?

51. yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Sena’nın evinde kar küresiyle oynayan Mahsun’un arkasında Sena’nın silahla arkasında belirmesi merak uyandırdı. Selim’e, Mahsun’a gerçeği bildiğini belli etmemeye söz veren Sena’nın hamlesi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Çukur 50. Bölümde neler olmuştu!

Çukur dizisinde, Yamaç’ın vurulması tüm dengeleri değiştirdi. Beklemediği anda 2 kurşun ile vurulan Yamaç, Selim hastaneye yetiştirdi. Yamaç’ın vurulduğu haberini alan herkes perişan olur. Yamaç, hastanede yaşam mücadelesi verirken, kardeşleri de Yamaç’ı vuran kişiyi bulmak, intikamlarını almak için harekete geçiyorlar.

Küllerinden tekrar doğmaya çalışan Çeto ve Mahsun, amaçlarına ulaşacak adımlar atıyor. Mahsun’un Sena ile konuşmasını yanlış anlayan Selim, Sena’ya imalı bir  şekilde soru soruyor. Vartolu ve Cumali arasındaki gerginlik, Saadet sayesinde azalmaya başlıyor. Mahsun’a silah çeken Selim, gördüğü manzara karşısında donup kalıyor.

Çukur Oyuncularından Anlamlı Destek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler